Wijzig je omslagfoto
Notenboom
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Notenboom
Bedrijven
(040) 252 80 40

NOTENBOOM

HET ONDERWIJS VOOR DE ONDERNEMER VAN MORGEN

Waarom kies je voor een particuliere opleiding bij Notenboom? Notenboom is al bijna 65 jaar dé vertrouwde naam voor kleinschalig, particulier onderwijs voor HBO, MBO en het voortgezet onderwijs. Notenboom is veel meer dan alleen onderwijs! Ondernemen, samenwerking, empathie en zelf ontplooiing staan bij ons hoog in het vaandel. Vanaf dag één krijgen onze studenten volop de mogelijkheden om hun kansen te herkennen en te benutten, proactief te werk te gaan en hoge doelen aan zichzelf te stellen.

Ondernemen is onze tweede zuurstof

Niet alleen de studenten, maar ook Notenboom is ondernemend. Als instituut zijn wij voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe kansen. Voortbordurend op het bestaande succes kijken we naar de mogelijkheden om het eigen opleidingsportfolio uit te breiden. Zowel in de breedte met deeltijdopleidingen en duale opleidingen gebaseerd op het bestaande portfolio, als in de diepte met een hbo master bedrijfsopvolging en bedrijfsovername. Daarnaast onderzoeken of we de opleidingen voor andere branches kunnen ontwikkelen, zoals techniek, ICT, zorg en onderwijs.

Onderscheiding van Notenboom

Notenboom levert maatwerk in haar up-to-date onderwijs door middel van kleine klassen. Oftewel, het onderwijs wordt individueel afgestemd op de behoeften, unieke vaardigheden, interesses, passies en nieuwsgierigheden van leerlingen en studenten. Daardoor zijn onze opleidingen goed te combineren met programma’s in bijvoorbeeld topsport, muziek of dans, eigen onderneming of familiebedrijf. We hebben de flexibiliteit om studenten effectief uit te dagen en zich tegelijkertijd zekerder te laten voelen in hun leerproces, zodat ze plezier hebben in het leren. Bijvoorbeeld flexibiliteit in de opbouw van de programma’s, modulaire leerlijnen (hbo) en varianten in afstuderen (anders dan de scriptie), waaronder afstuderen op de eigen onderneming.

Bovendien hebben topprofessionals als docenten die zeer betrokken en zelf ondernemer zijn, waardoor zij de theorie en praktijk feilloos aan elkaar kunnen koppelen. Door middel van de kleine klassen leren de docenten en studenten elkaar goed kennen. De persoonlijke begeleiding en coaching gedurende de gehele opleiding laat zien dat Notenboom meer biedt dan alleen onderwijs. De studenten starten met de ME.-talentscan en daarmee worden de studenten gestimuleerd om het maximale uit zichzelf te halen en de juiste attitude in denken en doen te ontwikkelen. Bovendien maakt ons kleinschalige karakter dat wij wendbaar zijn: innovaties en nieuwe ideeën kunnen snel worden geïmplementeerd.

Ons onderwijs

Notenboom heeft vestigingen in Eindhoven, Hilversum, Maastricht en Rotterdam en biedt daar het onderstaande aan:

  • Hbo bachelor in 3 jaar:

Bedrijfskunde en Hotel & Event Management

  • Kort hbo/Associate degree in 2 jaar:

Commercieel Management, International Business Management en Hotel & Event Management

  • Mbo 4-opledingen in 2 jaar:

Marketing, Communicatie & Event Management, International Business management en Hotel & Event Management

  • Voortgezet onderwijs:
  • Versnelde trajecten vmbo-t 3/4 , havo 4/5 of vwo 5/6 (2 jaar in 1 jaar) met examentraining
  • Begeleidingstrajecten voor leerlingen die op een reguliere school zitten en extra ondersteuning willen
  • Huiswerkbegeleiding

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Al zes jaar op rij krijgen onze MBO- en Hbo-opleidingen vanuit de Keuzegidsen en het kwaliteitszegel ‘Top-opleiding’ en nu ook op het predicaat Uitmuntend. Bovendien hebben we het Bijzonder Kenmerk Ondernemen (hbo)

Notenboom zorgt voor verschil makende alumni

Bij Notenboom verlaten gediplomeerde studenten het onderwijs met een schat aan waardevolle kennis en een set praktische vaardigheden en business skills. Bovendien zijn de gediplomeerden gegroeid als mens tot een sociaal betrokken, actieve, flexibele en resultaat- en doelgerichte professionals, die hun passie volgen en het verschil gaan maken in de maatschappij van morgen.