Werken met een lach … dat doe je natuurlijk bij Palletways!

Bij Palletways -hét internationale netwerk voor pallettransporten- draait het om werken met plezier en voldoening, zoals Philip Nabbe, marketing medewerker, en Andy Daatzelaar, customer support, beamen. De organisatie is voortdurend op zoek naar medewerkers voor uiteenlopende functies, voornamelijk voor de binnendienst. Flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, gezellige collega’s en een prima salaris. Waarom zou je er niet voor kiezen?

Sinds de oprichting, twintig jaar terug, heeft het van oorsprong Britse Palletways zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in het Europese transportnetwerk voor palletvervoer. “Palletways fungeert als toegangspoort tot het transportnetwerk in Europa”, legt Philip Nabbe uit. In Nederland is Palletways gevestigd in Nijmegen, direct aan de A73 bij Wijchen. Hier is ook de transporthub waar de aangesloten transporteurs palletvrachten op- en overladen.

Onderscheidend

Wat Palletways onderscheidt, is de nauwe samenwerking met de leden en transporteurs – zoals Nabbe uitlegt: “Onze filosofie is om samen met de leden bij te dragen aan het gezamenlijke resultaat van de klanten, namelijk de eindgebruikers die onze vervoersdiensten afnemen. “Met twintig leden in de Benelux en een indrukwekkend internationaal netwerk van 400 leden aangesloten bij 23 internationale hubs, toont Palletways zich als een ware trendsetter, vooral in Oost-Europa. Een opvallend kenmerk van Palletways is het zelf ontwikkelde gebruikersportal, merkt Andy Daatzelaar op: “Het online systeem, door ons zelf ontwikkeld, stelt onze klanten in staat om zendingen van A tot Z te beheren. Inboeken, volgen, factureren … alles is binnen handbereik.”

Positieve werkomgeving

Maar het gaat bij Palletways niet alleen om professionele prestaties; ze hechten er veel waarde aan een positieve werkomgeving, benadrukt Daatzelaar: “We bieden uitdagend werk met ruimte voor veranderingen. Geen enkele dag is hetzelfde. Thuiswerken, ontstaan tijdens de coronapandemie, is goed bevallen. Het ondersteunt ons werk en biedt flexibiliteit, vooral voor werknemers met kinderen of mantelzorgtaken.”

Investeren in mensen

Palletways investeert in de groei en ontwikkeling van medewerkers, met persoonsgebonden budgetten voor scholing en ontwikkeling. Andy Daatzelaar,
die de overstap maakte van customer
support naar member support, illustreert het belang van persoonlijke groei en interne mobiliteit.

Blik vooruit

Ondertussen richt Palletways de blikken op de toekomst, met plannen voor het aantrekken van jong talent in marketing, sales en customer support. Nabbe en Daatzelaar benadrukken de waarde van een solide werkomgeving, als sleutel tot het behoud van getalenteerd personeel. “Geld is voor de werknemers van vandaag de dag immers niet langer het voornaamste argument om bij een organisatie te blijven”, weet Daatzelaar. “Werken met plezier en een lachgarantie zijn minstens zo belangrijk.” Palletways biedt daarom een plek, waar werken een ervaring is vol enthousiasme, groei en samenwerking.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten