Netwerkevenement

Inhoudelijke zakelijke evenementen die verbinden

Netwerkevenement Connect brengt directies en eindbeslissers uit het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en de overheid doelgericht en persoonlijk met elkaar in contact. De business events zorgen dankzij de zorgvuldig geselecteerde doelgroep voor effectief netwerken, waarbij kennisdeling en verbinding centraal staan.

Aanmelden of sponsoren?

Wil je ook een keer een evenement bijwonen, partner worden of sponsoren? Klik op de knop voor de mogelijkheden.

Programma

Panel of gastspreker

Actuele thema’s worden binnen een interactieve paneldiscussie besproken of via een presentatie van een gastspreker behandeld met aansluitend vragen uit het publiek.

Thematafels

Naast een interactieve masterclass, worden verschillende thematafels gevuld met relevante partijen, die met elkaar het gesprek aan gaan over actuele vraagstukken.

Netwerken

Aansluitend wordt alle aanwezigen een walking dinner aangeboden. Dankzij de informele sfeer is het dé ideale gelegenheid om met interessante partijen te netwerken.

Bekijk ook het magazine en de online mogelijkheden van ons netwerkprogramma

Meld je hier aan voor RegioinBedrijf Connect

Een eenmalige kennismaking met Connect

Aanmelden als partner

Sponsormogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in sponsoringvoor ons netwerkevenement? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen. Voor onze events zijn er veel mogelijkheden zoals: locatiesponsoring, cateringsponsor, official partner, goodiebags, programma, etc.

Neem voor alle mogelijkheden contact op via 0416-286186 of online@regioinbedrijf.nl