Zeven studenten maken kans op HZ Stern voor beste eindscriptie

Op dinsdag 6 december wordt de HZ Stern uitgereikt. Het is de jaarlijkse prijs voor de beste eindscriptie van een HZ-student.

Dit keer zijn er zeven studenten genomineerd: Ingrid van Huffelen van de deeltijdopleiding HBO Verpleegkunde, Tobias Zenner van Technische Bedrijfskunde, Jesse Bank van de opleiding Commerciële Economie, International Business-studente Ana Pandurevic, Henk Wagenaar die is afgestudeerd aan de opleiding Delta Management, Pedagogiek-studente Forentine Knulst en Cas Kluiters van de opleiding Maritiem Officier.

Zij presenteren zichzelf en hun scripties in deze video.

HZ Honours

De uitreiking van de HZ Stern wordt gecombineerd met de presentatie van HZ Honours-studenten. Deze studenten krijgen een certificaat voor het volgen van een verdiepend programma in binnen- of buitenland, naast hun opleiding.

HZ Café

De bijeenkomst vindt dinsdag 6 december plaats van 16.00 tot 17.30 uur in het HZ Café aan de Edisonweg in Vlissingen. Het eerste uur staat in het teken van HZ Honours, in het laatste halfuur vindt de uitreiking van de HZ Stern plaats. Pers is van harte welkom bij de uitreiking.

Meer informatie over de middag en HZ Stern via Kees Bal: kees.bal@hz.nl of 06-27160820.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten