Masterclasses over seafood op HZ

Iedereen weet dat het eten van seafood gezond is. Toch blijkt dat er in Nederland niet bijzonder veel seafood gegeten wordt. Hoe komt dat nu eigenlijk? Wat voor soort eten we eigenlijk? En zijn deze soorten dan allemaal even gezond en/of duurzaam?

De nieuwe Food & Gastronomy-opleiding van HZ University of Applied Sciences organiseert donderdag 8 december twee masterclasses over seafood. Lector Jasper van Houcke van het HZ-lectoraat Aquaculture in Delta Areas geeft in deze bijeenkomsten antwoord op vragen als waarom Nederlanders betrekkelijk weinig seafood eten in vergelijking met buurlanden, welke soorten we graag eten en wat er eigenlijk zo gezond is aan het voedsel uit de zee. Ook gaat Van Houcke uitgebreid in op de geur en smaak van seafood

Programma middagsessie – 8 december
14:45 uur Inloop en ontvangst in ruimte A225
15:00 uur Welkom en introductie Food & Gastronomy opleiding
15:15 uur Masterclass Seafood
16:00 uur Mogelijkheden samenwerkingen
16:15 – 17.00 uur Borrelen en mogelijkheid om te netwerken

Programma avondsessie – 8 december
18:45 uur Inloop en ontvangst in ruimte A225
19:00 uur Welkom en introductie Food & Gastronomy opleiding
19:15 uur Masterclass Seafood
20:00 uur Mogelijkheden samenwerkingen
20:15 – 21:00 Borrelen en mogelijkheid om te netwerken

Ben jij erbij? Meld je snel aan via dit formulier.

Food & Gastronomy is een nieuwe Associate Degree-deeltijdopleiding van de HZ. De opleiding gaat in september 2023 van start. Deze masterclass loopt hierop vooruit. Meer informatie over de opleiding Food & Gastronomy vind je hier.

 

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten