De Jongh pipesystems op het NSTT No-Dig Event 2023.

No-Dig Event 2023:

Het evenement is een kennisplatform voor iedereen die raakvlakken heeft met ondergrondse infrastructuur. In twee dagen van beurs, lezingen en livedemonstraties bent u weer helemaal bij op het gebied van sleufloos (zonder graven) aanleggen of renoveren van ondergrondse kabels en leidingen. Want No-dig is nodig: minder hinder, kostenefficiënt en duurzaam.

De Jongh Pipesystems, Specialisten in PE-HD:

Gas- en waterdistributie, persriolering, druk- en vrijvervalbuizen, kabelbeschermingsbuizen en industriële leidingen geproduceerd op maat, geleverd en afgelast op uw locatie. De Jongh Pipesystems levert totaaloplossingen voor al uw leidingwerk en betonbescherming. Dat doen wij met een team van gecertificeerde specialisten en een aantal zeer sterke partners. Ook voor kunststof lassen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaren en Dynamisch:

De Jongh Pipesystems is een ervaren en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in PE-HD kunststofleidingsystemen voor gas- en waterdistributie, persriolering, druk- en vrijvervalbuizen en voor industriële toepassingen. Tijdens de ontwerp-, plannings- en uitvoerfase krijgt u deskundig (technisch) advies. Door prefab laswerk voor te bereiden, zorgen we voor tijdswinst tijdens de montage. En dat is in uw voordeel!

Datum en Locatie

Op 11 en 12 oktober 2023, tussen 10:00 en 18:00 uur bent u welkom op de alweer zevende editie van het NSTT No-Dig Event.

Het evenement vindt plaats op de locatie:

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten