Wijzig je omslagfoto
JONGH PIPESYSTEMS B.V., DE
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

JONGH PIPESYSTEMS B.V., DE
Bedrijven
(0167) 521739

De Jongh Pipesystems BV, specialisten in  PE-HD 

Gas- en waterdistributie, persriolering, druk- en vrijvervalbuizen, kabelbeschermingsbuizen en industriële leidingen geproduceerd op maat, geleverd en afgelast op uw locatie. De Jongh Pipesystems levert totaaloplossingen voor al uw leidingwerk en betonbescherming. Dat doen wij met een team van gecertificeerde specialisten en een aantal zeer sterke partners. Ook voor kunststof lassen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaren en dynamisch

De Jongh Pipesystems is een ervaren en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in PE-HD kunststofleidingsystemen voor gas- en waterdistributie, persriolering, druk- en vrijvervalbuizen en voor industriële toepassingen. Tijdens de ontwerp-, plannings- en uitvoerfase krijgt u deskundig (technisch) advies. Door prefab laswerk voor te bereiden, zorgen we voor tijdswinst tijdens de montage. En dat is in uw voordeel!

Onze werkwijze

De Jongh Pipesystems staat van het begin tot het einde van uw project voor u klaar.

  • Wij geven technisch advies;
  • wij ontwerpen en documenteren uw producten;
  • wij maken de producten in onze werkplaats op maat;
  • wij verzorgen laswerkzaamheden op locatie.

Doordat we totaaloplossingen bieden, vertrouwen veel opdrachtgevers ons hun projecten toe. Van leidingwerk tot betonbescherming; De Jongh Pipesystems voert elk project met grote zorg uit. Heeft u een vraag over PE-HD-materiaal? Neem gerust contact met ons op.

Onze werkplaats

De Jongh Pipesystems is gespecialiseerd in het slim aanleveren van materiaal. Zo adviseren we vaak prefab leidingstukken te gebruiken. Dat vereenvoudigt de montage op de bouwplaats. 

De spiegellasmachines in de werkplaats verwerken buizen met een diameter van 25 tot en met 1200 millimeter. Hierop worden prefab leidingsystemen nauwkeurig gelast. Daarnaast hebben we las- en buigmachines. De las- en buigbank zijn 4 meter lang en verwerken platen t/m 30 millimeter dik.

De Jongh Pipesystems heeft tevens diverse zaagmachines in de werkplaats. Wij hebben lintzagen tot onze beschikking die leidingwerk tot 1200mm kunnen verwerken. Deze machines stellen ons in staat om de materialen nauwkeurig voor te bereiden. Zo kunt u op de bouwplaats direct aan de slag.

Meer informatie over onze productenonze projecten en het laatste nieuws vindt u op onze website. 

Projecten

In Noord-Holland heeft De Jongh bij een rioolwaterzuivering installatie de levering, prefabricage en montage mogen verzorgen van een HDPE leiding. Het ging hier niet om een standaart werk, maar om een leiding met een diameter van 630mm, SDR 17.

De Jongh Pipesystems B.V.

De werkzaamheden bij dit project bestonden uit:

  • Het op korte termijn aanleveren van de buismaterialen op locatie, inclusief montage en spiegellaswerkzaamheden. 
  • Prefabricage van segment bochten in diverse gradentallen. 
  • Prefabricage van een speciaal prefab werkstuk. 
  • Fieldwelds en montage op locatie. 

Dit is slechts een voorbeeld van de vele projecten die De Jongh Pipesystems jaarlijkes uitvoert.

Brochure

Borchure TEGA plaatafsluiter PE 100 PN 2-6 bar

Flyer Haspel Service