Top 7 duurzame geschenken voor je bedrijf

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol binnen organisaties, zowel in de interne als externe communicatie. De keuze voor duurzame relatiegeschenken en cadeaus voor medewerkers past binnen deze visie. Hier zijn vijf inspirerende en praktische ideeën voor duurzame cadeaus.

#1 Herbruikbare katoenen tassen

Het is een bekend scenario: je vergeet steeds een tas mee te nemen naar de winkel en eindigt met een wegwerptasje. Een katoenen herbruikbare tas, compact genoeg om in een handtas te bewaren of aan een sleutelring te hangen, biedt de oplossing. Bovendien kan zo’n tas worden voorzien van een bedrijfslogo, waardoor het een gepersonaliseerd en bruikbaar cadeau wordt.

#2 Eerlijke snacks

Verrijk de pauzes van je medewerkers met fairtrade snacks. Kies bijvoorbeeld voor een Tony chocolonely personaliseren, zodat je ook kunt kiezen voor een wikkel met je eigen logo. Op deze manier combineer je een lekkere traktatie met een bewuste keuze en een vleugje branding.

#3 Nuttige kortingsbonnen

Het aanbieden van kortingsbonnen op duurzame producten of diensten is een uitstekende manier om zowel waardering te tonen als duurzaam gedrag te stimuleren. Werk samen met partners die een groene visie delen en zorg ervoor dat de kortingsacties relevant zijn voor je medewerkers of klanten.

#4 Koeltassen voor zomerse dagen

Een koeltas is ideaal voor picknicks in het park of op het strand, waardoor men zelf meegebrachte drankjes koel kan houden en geen dure consumpties hoeft te kopen. Bedruk de tassen met je logo en je hebt een perfect zomergeschenk dat zowel duurzaam als promotioneel is.

#5 Zonne-energie opladers

Met een zonne-energie oplader kunnen je medewerkers en klanten hun apparaten opladen zonder afhankelijk te zijn van netstroom. Dit draagbare, platte apparaat is een perfect cadeau voor de zomer en kan tevens worden voorzien van een bedrijfslogo voor die extra persoonlijke touch.

#6 Natuurlijke was geurkaarsen

Tegenwoordig hoor je steeds vaker over geurkaarsen gemaakt van natuurlijke was. Men heeft ontdekt dat reguliere geurkaarsen chemische parfums bevatten, en het inademen van deze dampen is niet zo gezond. De natuurlijke variant is daarentegen beter voor je welzijn, en gelukkig ruiken ze even heerlijk. Dit maakt deze kaarsen tot een aantrekkelijk en duurzaam geschenk.

#7 Zaadjes voor de moestuin

Sinds het Corona-tijdperk zijn veel mensen begonnen met het verbouwen van hun eigen groenten in de moestuin. Het kweken van je eigen voedsel biedt rust en voldoening, en de smaak is vaak onvergelijkbaar. Als je iemand kent die deze hobby waardeert en er bedreven in is, overweeg dan zaadjes voor wortelen, radijzen of tuinkers als cadeau. Hiermee kun je iemands leven letterlijk verrijken.

Kortom, duurzame cadeaus zijn niet alleen goed voor de planeet, maar kunnen ook de zichtbaarheid en waardering van je bedrijf vergroten. Maak een bewuste keuze en laat je organisatie schitteren! De leukste cadeaus vind je op greengiving.nl.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten