Sublyme: aanspreekpunt voor al je offline communicatie

Het bedrijf Sublyme helpt je bij het maken van bijzondere, kwalitatieve en gepersonaliseerde relatiegeschenken waar je je klanten en relaties aangenaam mee verrast.

Van logo en huisstijl tot gepersonaliseerde relatiegeschenken

Sublyme bestaat nu een paar jaar en eigenaar Bobby Goossens zit al zestien jaar in het vak. “Onze kracht ligt in maken en ontwerpen. We regelen alles, van het ontwerpen van een logo of huisstijl, tot aan alle drukwerk van je producten en relatiegeschenken. Zelfs het rechtstreeks bezorgen van een relatiegeschenk bij jouw relaties. Alles is mogelijk.”

“Ik bouw graag een duurzame relatie op met mijn klant,” zegt Goossens. En daarom snapt hij als geen ander dat bedrijven dat ook met hun klanten en relaties willen doen. Een gepersonaliseerd relatiegeschenk kan dit symboliseren. Het is een stukje waardering naar je relaties toe.

Sublyme denkt met klanten mee over het hele proces

Bobby Goossens is het aanspreekpunt voor al je offline communicatie. Niet alleen voor het ontwerpen van bijvoorbeeld briefpapier, bestickering op auto’s of gevelreclame, maar ook voor het adviseren over branding, tot aan huisstijlbewaking en -beheer.

Sublyme regelt het hele proces, van kop tot staart. Dat maakt het bedrijf anders dan andere, standaard reclamebureaus. Goossens denkt met zijn klanten mee en zorgt ervoor dat je als klant zelf niets meer hoeft te regelen. Sublyme doet dit voor midden tot groot MKB. Goossens: “Voor de bakker om de hoek, maar ook voor grote internationale bedrijven.”

Maatwerk: adventskalenders en wijnetiketten

Aan het einde van het jaar is het bij Goossens druk met aanvragen voor relatiegeschenken. Zo bedrukt Sublyme gepersonaliseerde adventskalenders, met een chocolaatje erin per dag. Daarnaast zijn geschenken met doppers, pennen en keycords mogelijk. En gepersonaliseerde etiketten voor wijnflessen, in de huiskleuren van je bedrijf.

Sublyme kan verpakkingen personaliseren in de huisstijl en met logo, zodat bedrijven er zelf iets in kunnen doen als kerstpakket of geschenk. “Eventueel kunnen we het customizen met streekgerechten uit Eindhoven,” zegt Goossens. “Alles is maatwerk en doe ik in overleg met de klant.”

Een onvergetelijke indruk dankzij signing

Een andere tak van Goossens’ bedrijf is signing. Met signing zorg je dat je opvalt. Zo kan Sublyme textielframes in kantoorruimtes maken. Saaie witte muren kunnen worden bestickerd. Foto’s op plexiglas zijn ook mogelijk. Met signing kleed je een ruimte aan en creëer je een herkenbare, professionele uitstraling naar je klanten toe.

Daarnaast kun je je keuken een opfrisbeurt geven met signing. Goossens: “Stel je hebt een oudere witte keuken en de kastjes zijn net wat vergeeld. Dan kan ik ze bestickeren en hoef je geen nieuwe keuken te kopen. Keukenwrappen scheelt enorm veel geld.”

Snel schakelen

Sublyme werkt met een team van ijzersterke freelancers. Goossens kan daarom snel schakelen en makkelijk diegenen erbij betrekken die nodig zijn om het proces in goede banen te leiden, zoals de juiste drukker. “Alles doen voor de klant en creatief bezig zijn, dat is het mooie van mijn werk,” zegt Goossens. “Elke dag is anders.”

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten