Wij zijn genomineerd voor de TVM Award Duurzaamheid!

Schotpoort Connect is genomineerd voor de TVM Award Duurzaamheid. Onlangs is de directeur Marc Seesing geïnterviewd door TVM over onze duurzame ambities. Het resultaat is te zien in de onderstaande video.

Met de TVM Award Duurzaamheid wil TVM een podium bieden voor transportondernemers die voorop lopen in de sector en continu bezig zijn met het verduurzamen van transport.

De nominatie motiveert TVM als volgt: “Schotpoort Connect is voorloper op het gebied van energietransitie. Deze logistieke dienstverlener is continu bezig met verduurzaming en daarin werken ze samen met hun opdrachtgevers. Zo zijn de gebouwen onlangs voorzien van zonnepanelen, waardoor ze zelfvoorzienend zijn wat betreft de elektriciteitsvoorziening. Daarnaast groeit het aantal elektrische bestelbussen en -auto’s snel en het volledige salesteam rijdt al elektrisch.”

Mooie woorden waar Iedereen trots op is!

Vind jij dat Schotpoort Connect de TVM Award Duurzaamheid verdient? Stem dan vóór 15 september a.s. op Schotpoort Connect: https://tvmawards.nl/nominaties/duurzaamheid/schotpoortconnect/

De winnaars worden op zaterdag 30 september tijdens de finaledag van de TVM Awards op het TT Circuit in Assen door Hélène Hendriks bekendgemaakt.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=4YnGAMEKh-Q


Over Schotpoort Connect

Het bedrijf, met vestigingen in Eerbeek, Nieuwegein, Vijfhuizen en Wijchen, biedt maatwerk logistieke oplossingen, zoals spoed, geconditioneerd en medisch transport. Voor vaste klanten met logistieke vraagstukken biedt Schotpoort Connect eveneens op- en overslagmogelijkheden. De vestigingen zijn ook geschikt voor de op- en overslag van geconditioneerde goederen. Schotpoort Connect ontzorgt klanten door het management van de complete vervoersvraag uit handen te nemen. De afdeling Planning & Customer Service werkt nauw samen met de chauffeurs om dit te realiseren.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten