Programma ‘De Groeiversneller’ ondersteunt innovatieve mkb’ers in energiesector

Gezocht: Gelderse ondernemers in de energiesector die hun innovatie in de praktijk willen demonstreren en/of testen.

De Groeiversneller Demonstratie Energie helpt mkb’ers in de energiesector in Gelderland op weg om hun innovatie in de praktijk te demonstreren. De Groeiversneller biedt ondersteuning met kennis, netwerk en financiering. Bedrijven kunnen een zogenoemd demonstratie voucher aanvragen om ondersteuning van externe experts in te huren. De regionale ontwikkelingsmaatschappij Oost NL geeft de vouchers uit. De provincie Gelderland en de gemeente Arnhem maken deze regeling mogelijk, ter ondersteuning van energiecluster Connectr.

Energietransitie versnellen

Een van de bedrijven die gebruik maakt van de voucherregeling is Hedgehog Applications. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opslaan van duurzaam opgewekte energie en levert batterijsystemen -aangestuurd door slimme software- om de energietransitie te versnellen. De Groeiversneller Demonstratie Energie werd op 23 november door Oost NL uitgereikt aan directeur Maarten Klein Geltink van Hedgehog Applications in aanwezigheid van Statenleden van de provincie Gelderland.

Voucher aanvragen

Ook gebruik maken van De Groeiversneller Demonstratie Energie? Bekijk de voorwaarden op de site van Oost NL: oostnl.nl/groeiversneller-demonstratie-ondersteuning. Of neem contact op met Rob van Vollenhoven: rob.vanvollenhoven@oostnl.nl, 06 28 87 60 90.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten