Logistics Community Brabant verwelkomt wethouder Daan Quaars

Per 1 december gaat Daan Quaars aan de slag als directeur van Logistics Community Brabant (LCB). De huidige wethouder van Stedelijke ontwikkeling, Bereikbaarheid en Digitalisering legt per september zijn politieke taken neer voor de gemeente Breda. Als directeur van LCB gaat hij zich inzetten om ondernemers, onderwijs, overheid en onderzoek bij elkaar te brengen om logistieke innovaties in Noord-Brabant te bevorderen. 

Daan Quaars is sinds 2022 wethouder Stedelijke Ontwikkeling, Digitalisering, Mobiliteit en Sport. De collegeperiode hiervoor was hij vier jaar wethouder namens de VVD. Daan Quaars: “De werelden van logistiek, digitalisering, innovatie en onderzoek hebben me altijd getrokken. En als directeur/bestuurder van Logistics Community Brabant komt dit samen. Voor mij een bijzondere kans die niet vaak langs komt, en die ik dus niet wilde laten lopen.”

Voorzitter van LCB, Jorrit Snijder: “Het LCB-bestuur ziet in Daan een waardevolle aanwinst voor het team die een belangrijke rol kan spelen in de verdere ontwikkeling van LCB. Zijn visie, netwerk en strategisch inzicht gaan ons helpen om onze positie als innovatieve kennispartner voor de logistieke branche, met name het MKB, in Brabant verder te versterken.”

De huidige LCB-directeur, Leo Kemps, gaat in februari 2024 met pensioen. LCB wenst Daan veel succes in zijn nieuwe functie.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten