Inspiratiesessie ‘Floreren in deze dynamische en krappe arbeidsmarkt? Spieken verplicht!’ 11 december

Wat kun jij als werkgever doen op de huidige dynamische en krappe arbeidsmarkt en wat levert het echt op? Het OndernemersAkkoord Midden-Brabant en WerkgeversServicePunt Midden-Brabant (WSP) organiseren samen deze inspiratiesessie om jou waardevolle inzichten en praktische oplossingen te bieden in jouw zoektocht naar personeel. Peter Laming, gastspreker en regisseur arbeidsmarkt NLwerktaanwerk, neemt je mee in een interactieve en praktische bijeenkomst met goede voorbeelden, tips en ondernemersverhalen. NLwerktaanwerk werkt landelijk samen met publieke en private partijen, brancheorganisaties en werkgevers actief aan de vernieuwing van de arbeidsmarkt. Na het bijwonen van deze inspiratiessessie weet jij hoe jij als aantrekkelijke werkgever het verschil kan maken!

Leren van elkaar
Met elkaar komen we verder, dus leer vooral van en met elkaar tijdens deze inspiratiesessie. Spieken is verplicht en helpt je de route te vinden die bij jou past! Hoe kun je aantrekkelijker zijn voor nieuw talent? Liggen er kansen in het behouden van werknemers, door hen ontwikkelingskansen te geven en beter inzetbaar te houden? Kun je werk anders organiseren waardoor huidige werknemers meer uitdaging ervaren en er tegelijk ruimte komt voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt? Je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten voor een succesvolle aanpak! En heb je begeleiding nodig om zelf aan de slag te gaan? Als deelnemer van de inspiratiesessie maak je gratis een afspraak met een NLwerktaanwerk-regisseur of een WSP-adviseur voor advies en ondersteuning op maat.

Programma

Wanneer? Maandag 11 december 2023
Hoe laat? Van 15.30 tot 18.00 uur, inclusief gezellige borrel
Waar? Station88, Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg

Deelnemen aan deze inspiratiesessie is gratis voor jou als ondernemer. Het aantal plaatsen is beperkt en deze waardevolle middag wil je niet missen, dus meld je snel aan door een mailtje te sturen naar info@wspmiddenbrabant.nl !

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten