Industrie 4.0 sinds 1947 – Lenze in één oogopslag

Sinds de oprichting in 1947 behoort het wereldwijd opererende familiebedrijf Lenze tot de meest toonaangevende automatiseringsbedrijven voor de machinebouw. Als een van de weinige aanbieders op de markt beschikt Lenze over een consistent en schaalbaar portfolio. Het omvat hoogwaardige mechatronische producten, krachtige systemen bestaande uit hardware en software voor machineautomatisering en diensten voor digitalisering in de context van Industrie 4.0.

De knowhow van internationaal verwerven industrie-experts met meer dan 75 jaar ervaring leiden tot individuele en innovatieve automatiseringsconcepten voor machinebouwers.

Lenze geeft vorm aan de fabrieken van de toekomst

  • Als voortrekker in automatisering denken wij voor onze klanten altijd een stap vooruit.
  • Als facilitator van een op netwerk gebaseerde, energie-efficiënte productie richten wij ons op de twee belangrijkste trends van deze tijd digitalisering en duurzaamheid.
  • Als sterke partner aan de zijde van onze klanten promoten wij nieuwe vormen van samenwerking.
  • Als een internationaal actief, in Duitsland gevestigd familiebedrijf met wereldwijd ongeveer 4.000 medewerkers tonen wij elke dag durf om te veranderen

Het portfolio van Lenze omvat enerzijds hoogwaardige mechatronische producten en pakketten, anderzijds ook krachtige systemen bestaande uit hardware en software voor machineautomatisering. Daarnaast leveren we ook diensten voor digitalisering – op gebieden zoals big-data management, cloud- en mobiele oplossingen en software voor het Internet of Things (IoT)

Onze intilligente automatisering oplossingen zijn op maat gemaakt voor machinefabrikanten die hun uiterst flexibele, op maat gemaakte machines en digitale diensten eenvoudig op de markt willen brengen. De norm die wij als maatstaf hanteren is deze: de beste – en meest toekomstbestendige – machines en productielijnen werken met Lenze. En dit wereldwijd

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten