Convention Bureau voor je ideale zakelijke locatie

Op zoek naar een echt goede locatie voor je zakelijke evenement of bijeenkomst? Die vind je gegarandeerd in de regio Arnhem, het Rijk van Nijmegen en op de Veluwe. Mooie steden, overweldigende bossen, eindeloze uiterwaarden – en dat allemaal op een steenworp afstand van elkaar. Inspiratie genoeg dus. Bovendien bieden we dankzij de aanwezige expertise een extra rijke voedingsbodem aan organisaties uit de health en hightech, food, en energie- en milieutechnologie.

Samen met gemeentes, ondernemers en andere partners zorgen we voor een sterk en up-to-date aanbod, zodat jij kunt vertrouwen op altijd passende locaties. Groot of klein, groen of stedelijk, in combinatie met overnachtingen of een buitenactiviteit.

Vind je ideale locatie op conventionbureau.nl

Health & High Tech

Als innovatieve organisatie in de zorg vind je bij ons de inspiratie en expertise die je nodig hebt om je evenement tot een succes te maken. In het Rijk van Nijmegen maken techbedrijven in de zorg en medische wetenschap onze omgeving tot een rijke voedingsbodem voor grote congressen, seminars en andere bijeenkomsten.

Foodvalley

Ben je actief in voedseltechnologie en -innovatie, dan vind je bij ons het juiste klimaat voor je evenement. In en rond Ede en Wageningen vind je de agrofood kennisregio, waar een scala aan wetenschappelijke instanties en innovatieve voedingsbedrijven je veel expertise en inspiratie bieden. Als Foodvalley is onze regio zelfs wereldwijd bekend. Zo’n omgeving geeft je evenement extra inhoud én uitstraling.

Energie- en milieutechnologie

Organiseer je een evenement in de energie en milieutechnologie (EMT), dan biedt onze regio dé omgeving voor je. In en rond Arnhem zijn namelijk alle faciliteiten en expertise aanwezig. Denk aan het innovatieve industriepark Kleefse Waard in Arnhem, waar zich steeds meer EMT bedrijven vestigen. Zo’n omgeving draagt direct bij aan het succes en de uitstraling van je evenement.

Groen en duurzaamheid

Nog nooit waren er zoveel bedrijven klaar om slimmer, bewuster en duurzamer te gaan werken. Inspiratie voor zo’n omslag doe je natuurlijk maar op één plek op: in een groene omgeving. Daarom is de Veluwe ideaal voor zakelijke evenementen die focussen op de toekomst, innovatie en verduurzaming. De Veluwe is het grootste natuurgebied van Nederland, centraal gelegen en met een rijke historie. Daardoor vind je hier een enorme diversiteit aan groene locaties: van klein kasteelhotel tot historische fabriekshal, van exclusief landgoed tot knusse blokhut. Er is dus altijd wel een locatie die past bij de grootte en de uitstraling die je voor jullie evenement zoekt.

Partnership of contact

Heb je de ideale locatie voor vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten? Wil je advies, aansluiten bij ons netwerk of sparren over de ontwikkeling van je regio? Neem dan contact op met jouw regionale experts.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten