Zeeuws eventbureau organiseert landelijk event voor startende ondernemers

Aanstaande donderdag (18 februari) organiseert Zeeland Business onder haar label Startersdagen.com in samenwerking met Interpolis en aanvullende kennispartners een landelijke online bijeenkomst over het succesvol beginnen of verder laten groeien van een eigen onderneming.

Het evenement vindt volledig online plaats en bestaat uit een plenair rondetafelgesprek “samen sterk uit de crisis”, diverse vraag & antwoordsessies en het volgen van meerdere webinars.

Voor wie?

Ondanks Corona en de lockdown telt Nederland nog steeds veel startende ondernemers. In december 2020 was er zelfs een stijging van 19 procent aan startende ondernemers ten opzichte van 2019 (Bron: KVK). Met name in de online detailhandel en in webshops kwamen er vorig jaar veel bedrijven bij. In algemeenheid telde 2020 zelfs een stijging van 4% van het totaal aantal geregistreerde bedrijven ten opzichte van het jaar ervoor.
Het evenement is bedoeld voor iedereen die erover nadenkt om een eigen bedrijf te starten, net begonnen is of al een tijdje onderneemt en verder wilt groeien. Het gehele programma is erop ingericht om zoveel mogelijk op een interactieve manier kennis en inspiratie op te doen, middels een gevarieerd programma.

Programma

Het programma bestaat uit een plenair rondetafelgesprek waarin diverse gasten met elkaar in gesprek gaan over hoe je in de huidige tijd toch een succesvolle onderneming op kan bouwen. Ook komen er succesverhalen aan bod en vertelt een ondernemer hoe hij dit aan heeft gepakt. Tijdens de vraag- & antwoordsessies kunnen bezoekers samen met onze kennispartners in gesprek over thema’s zoals marketing, financiën, kredietverstrekking, risicobeperking en passievol ondernemerschap. Vervolgens is het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende presentaties in de vorm van webinars. Ieder bezoeker heeft de mogelijkheid om twee webinars te volgen over onderwerpen als: het vinden van klanten, succesvol inzetten van online marketing en hoe bepaal je het ideale uurtarief.

Aanmelden

Het programma is kosteloos om aan deel te nemen. Aanmelden is mogelijk via www.startersdagen.com/onlinestartersdag. Hier is ook het complete programma te bekijken en een overzicht van alle deelnemende kennispartners.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten