Omarmt u het serieel ondernemerschap al?

Houd u als regionale ondernemer meerdere ballen in de lucht door te investeren in verschillende projecten? Dan omarmt u het serieel ondernemerschap. Bij dit type ondernemerschap wordt een bedrijf in enkele jaren opgebouwd, verkocht of onder beheer gebracht, waarna de ondernemer doorgaat naar een volgend project. Want dan bent u in uw kracht: het laten groeien van nieuwe ondernemingen.

Eerdere successen omzetten in nieuwe kansen

Bovi & Ox begrijpt wat een serieel ondernemer zoals u drijft. Helemaal wanneer u familiebedrijven onderhoudt. U wilt graag uw vorige succes(sen) omzetten in nieuwe kansen en het vergaren van vermogen. Maar u weet ook dat dit gepaard gaat met de nodige uitdagingen. Bovi & Ox, family office finance support specialist, biedt een breed pakket aan financiële werkzaamheden en personal assistance diensten om uw betaalprocessen, financiële administratie en familie-aangelegenheden te stroomlijnen. Met onze maatwerk aanpak kunt u zich volledig richten op het starten van nieuwe bedrijven.

De ervaring leert dat seriële ondernemers vaak te maken hebben met situaties die aansluiting vinden bij een family office: een vermogen waarbij zakelijk en privé met elkaar verweven zijn en verschillende belasting- en boekhoudvraagstukken een rol spelen. Bovi & Ox helpt u graag bij het opzetten van structuren die de continuïteit van eerder vergaard vermogen waarborgen.

Wanneer tijd een schaars goed is

Als seriële ondernemer heeft u op het vlak van zakendoen vast ideeën te over. Tijd is daarbij een schaars goed, laat staan tijd om te genieten van het vergaarde vermogen. Bovi & Ox neemt tijdrovende taken uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw kapitaal(opbouw). 

  • Heeft u aandelen in meerdere bedrijven? Dan weet u hoe ingewikkeld het is om het overzicht te bewaren in uw aandelenportfolio en de inkomsten die eruit voortvloeien. Voor Bovi & Ox zijn dergelijke vraagstukken de dagelijkse werkelijkheid. Ons team van experts maakt graag de weg vrij voor uw vermogenswensen en -doelen;
  • Wilt u uw ondernemerschap inpassen als methode om met vervroegd pensioen te gaan? Dat vergt een goed overzicht van de mogelijkheden en een solide plan om die mogelijkheden toe te passen. Ook daarbij ondersteunt Bovi & Ox u graag.

Een visie gericht op de toekomst

Net als u heeft Bovi & Ox een visie gericht op de toekomst. We houden expliciet rekening met de persoon achter het bedrijf. Bovi & Ox biedt gedegen advies op onderdelen waar ú behoefte aan heeft. Bezoek de website van Bovi & Ox voor meer informatie. 

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten