Nieuwe functionaliteiten voor ondernemers in Microsoft office 2021

Met Microsoft Office 2021 zijn er mogelijkheden bijgekomen. Koop dit nieuwe programma met een eenmalige betaling. Geen abonnement waar je aan vast zit. Voor zowel privégebruik als zakelijk gebruik, biedt nieuwe software een prettige en snellere werkwijze.

Het resultaat is dat je minder tijd achter de computer hoeft door te brengen. Als ondernemer hebt je je werk sneller klaar en beter inzicht in je bedrijfsvoering. Zeker met Microsoft Office 2021 zijn er mogelijkheden bijgekomen. Je kunt de Home-uitvoering voor thuisgebruik kopen, of de meer uitgebreide versie voor zakelijke gebruikers. Wanneer je namelijk Office 2021 Professional Plus koopt, krijg je allerlei essentiële programma’s en leuke toevoegingen die je geld doen besparen of ondernemen prettiger maken.

Outlook mails vertalen

Voor ondernemers die met buitenlandse relaties werken, zal deze functie veel tijd besparen. Je kunt in Outlook 2021 namelijk gemakkelijk mails vertalen. Letterlijk met een druk op de knop, heb je toegang tot de e-mail in meer dan 70 talen. Dit is bizar makkelijk en biedt zoveel efficiëntie. Je vraagt je vast af: waarom zit dit pas in Office 2021? Dit is inderdaad bijzonder, maar er is meer. Office 2021 bevat een verbeterde versie van Excel, met meer formules en betere views. Je kan dus sneller resultaten uit grote hoeveelheden data halen. In de huidige zakelijke wereld hebben veel bedrijven met big data te maken, of je nu een klantenlijst wilt verwerken of met prijslijsten bezig bent. Office 2021 is helemaal van deze tijd.

Windows 11 kopen

Veel bedrijven stellen het kopen van een nieuwe Windows uit, maar waarom eigenlijk? Een Windows 11 licentie voor Pro kost je minder dan 50 euro, dus waarom zou je wachten? Het design van het programma is verbeterd, je kunt nu Android Apps installeren, er is meer integratie tussen online en offline… kortom, er is veel meer mogelijk en het werkt prettiger. Je kan dus een tijdsbesparing boeken waarmee je de aankoop snel terug hebt verdiend. Wanneer je Office en Windows 11 tegelijk koopt, dan heb je je software dik op orde. Bovendien sluiten de designs van beide programma’s op elkaar aan. Beide zijn gewoon online te koop. Je hoeft de deur er niet voor uit en kunt direct aan de slag.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten