Av-specialist in Bergen op Zoom is Topopleiding

De Keuzegids MBO 2021, vers van de pers, benoemt de opleiding av-specialist in Bergen op Zoom tot Topopleiding. In de Keuzegids MBO worden jaarlijks alle mbo-opleidingen in Nederland beoordeeld aan de hand van een aantal kwaliteitscriteria.

Ook de resultaten van de JOB-enquête, door de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs uitgezet onder alle mbo-studenten, tellen mee.

Curio is dan ook trots op het professionele team docenten en de enthousiaste studenten die van de opleiding AV-specialist in Bergen op Zoom een Topopleiding maken.

Nét geen vermelding als Topopleiding, maar wel topresultaten waren er voor de Curio-opleidingen podium- en evenemententechniek, de juridische en administratieve beroepen en de opleidingen in de installatie- en servicetechniek.
Curio is blij met deze vermeldingen in Keuzegids. Natuurlijk zit je ook goed bij de andere mbo- opleidingen van Curio.

Wilt u meer informatie over de mbo-opleidingen van Curio? Kijk dan op curio.nl voor de verschillende online activiteiten die daarbij kunnen helpen.U kunt bijvoorbeeld digitaal door de school wandelen, kennismaken met de opleidingen, of chatten met studenten die al een opleiding volgen bij Curio. Kijk op curio.nl/onlinekiezen voor meer informatie hierover.

SourceCurio
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten