3 voordelen van stickers op rol

Stickers op rol is zoals het woord zelf al zegt stickers op een rol. Ideaal als je veel stickers nodig hebt voor je eigen bedrijf of winkel. Stickers op een rol zorgt voor veel voordelen. Welke voordelen ze juist meebrengen lees je hier!

Persoonlijk

Het eerste voordeel is dat stickers toevoegen aan bestelling of verpakking heel persoonlijk is en het zelfs geen moeite kost! Door de stickers te kleven zorg je ervoor dat je merk extra getoond wordt. Het lijkt direct dat je er veel moeite in hebt gestoken.

Ordelijk

In plaats van dat je 500 stickers apart koopt en ze overal hebt liggen, is dit totaal niet het geval bij de stickers op rol. Doordat ze allemaal mooi samen zitten op een rol, kun je telkens verder rollen naar de volgende sticker zonder dat je moet gaan zoeken waar je de overige stickers ook al weer hebt gelaten. Geen gedoe meer.

Verkrijgbaar met dispenser en zonder dispenser

De stickers op rol kunnen gemakkelijk op hun plaats gehouden worden in een dispenser. De dispenser zorgt ervoor dat alle stickers van elkaar worden gescheiden wanneer ze uit het doosje komen. Dit zorgt ervoor dat het plakken van de stickers vele sneller gaat dan telkens zelf handmatig te rollen of te zoeken naar losse stickers.

Je kunt de stickers op rol ook gebruiken zonder dispenser. Zo kan de rol ook in een etiketteermachine. Een etiketteermachine plakt zelf alle stickers op de plaats waar jij het wilt. Op die manier is het mogelijk om snel vele producten te labelen zonder dat je het zelf moet doen.

Ben je overtuigd over de stickers op rol? Dan is een kijkje nemen op de site van Drukzo zeker de moeite waard! Zij zorgen voor kwaliteitsvolle stickers die snel geleverd worden. Je kunt kiezen tussen verschillende formaten. Als je een eigen formaat wenst is dit zelfs mogelijk! Op die manier kun je je stickers helemaal personaliseren. Dankzij deze stickers zet jij je bedrijf of winkel in een positief daglicht en kun je eenvoudig reclame maken.

Daarbij geven ze bij Drukzo om het milieu. Zo kun je kiezen voor milieuvriendelijke stickers en werken ze samen met meer dan 100 lokale initiatieven, verenigingen en goede doelen. Op die manier zorgen ze samen voor een betere wereld en dragen ze actief bij aan activiteiten. Door bij Drukzo te bestellen steun je dus het milieu!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten