Succesvol jaar achter de rug? Doe jezelf dit cadeau!

Als ondernemer werk je het hele jaar door hard. Een afspraak hier, een meeting daar. Hopelijk met het gewenste resultaat; een mooie omzet én winst aan het einde van het jaar! Iets wat zeker het vieren waard is inclusief een compliment naar jezelf. Het is iets waar je trots op mag zijn, en wat ook een schouderklopje verdiend. Dat laatste is iets wat je jezelf af en toe moet geven, want een ander doet het niet altijd. Jezelf een schouderklopje geven in de vorm van een cadeau of extraatje is dan ook een goed idee. Welke dingen jij jezelf na een succesvol jaar cadeau moet doen? Lees snel verder. 

Altijd bereikbaar

Als er íets is als ondernemer wat er wel van je verlangd wordt, is dat je altijd en overal bereikbaar bent. We bellen, appen en mailen wat af. Zeker als ondernemer lijkt dit altijd door te gaan. Gun jezelf dan ook op dit terrein het beste van het beste en investeer in een goede en nieuwe iPhone. Zo één waarvan je iedere dag denkt; wat werkt ie toch heerlijk snel. Een nieuwe iPhone kopen is dan ook iets wat ontzettend aan te raden is. Het is niet alleen een genot en een luxe, maar ook iets waar je qua efficiëntie enorm veel aan hebt. Een investering die zich uiteindelijk echt weer uitbetaald. We zijn met niets anders op een dag zoveel bezig dan met een telefoon, gun jezelf dan ook het beste van het beste op dit terrein.

Strak pak

Een écht goed zittende outfit mag best wat kosten. Deze heb je als het goed is vervolgens ook veel aan. Ga daarom eens voor een echt op maat gemaakt kostuum of mantelpak. Ook een jurk die op maat gemaakt is voelt werkelijk als een poweroutfit. Iets wat je net dat beetje extra zelfvertrouwen geeft op een dag dat je dit wel kunt gebruiken. Een investering waar je ook wat voor terugkrijgt, namelijk een onuitwisbare eerste indruk en een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Altijd onderweg

Ben jij zo’n ondernemer die van afspraak naar afspraak rent? Dan is investeren in een mooie en fijne auto ook aan te raden. Want al die tijd dat je in deze auto doorbrengt is het natuurlijk heerlijk wanneer dat in een omgeving is van hoge kwaliteit. Gun jezelf die auto met fantastisch geluid, stoelen met massage en een airco waar je níet ziek van wordt. Je kunt daarnaast ook al zakelijk leasen voor een hele aantrekkelijke prijs. Ga direct voor een elektrische auto en je zult zien dat je maandelijkse lasten zelfs dalen.

Kortom, als jij een jaar lang hard hebt gewerkt verdien je het om er ook de lusten van te ervaren aan het einde van een jaar. Investeer hierin en koop de spullen die het werken en je leven net iets aangenamer maken. Hier hoef je je niet schuldig over te voelen, zeker niet als ondernemer. Je hebt het geld immers helemaal zelf verdiend. En vergeet je personeel ook niet mee te laten delen in de winst, dat zorgt voor een extra dosis motivatie voor iedereen.

 

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten