De juiste afvalcontainer huren voor iedere afvalstroom

Afvalcontainer huren

Bij de start van een nieuwe klus, verbouwing of renovatie wilt u er zeker van zijn dat u niets over het hoofd ziet in de voorbereiding. Het huren van een afvalcontainer is een belangrijk onderdeel van die voorbereidende fase en de eerste stap naar verantwoord afvalbeheer. De container moet geschikt zijn voor diverse afvalstromen waaronder bouw, sloop en puin en over de gewenste afmeting beschikken. Over deze afvalstromen en een geschikte afvalcontainer huren vertellen we u graag meer.

Formaten van afvalcontainers

De containers van REMONDIS zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo vindt u altijd een container die past bij de hoeveelheid afval die u wilt afvoeren. De containers die het meest worden gehuurd, kennen een formaat van 3, 6 of 10 kubieke meter. U huurt al een bouwcontainer vanaf 240 euro, inclusief btw.

Verschillende type afvalstromen

Voor welke verschillende afvalstromen kunt u een container bij ons huren? We lichten de meest voorkomende afvalstromen en hun specifieke kenmerken voor u toe. Zo weet u precies welke container het beste past bij uw project.

Een overzicht van de afvalstromen waarvoor u bij ons een afvalcontainer kunt huren:

Bouw- en sloopafval
Afvalstromen van bouw- en sloopwerkzaamheden hebben een significante impact op het milieu.. Met het huren van de juiste afvalcontainer bent u beter in staat bouw- en sloopafval efficiënt te scheiden. Dit vergemakkelijkt de recycling en draagt bij aan een circulaire economie.

Grofvuil
Het beheer van grofvuil vereist een speciale aanpak. Bij het grofvuil kunt u onder andere meubelen en gordijnen, tapijt, metalen, kunststoffen en papier kwijt. We bieden specifieke containers voor het verzamelen en recyclen van deze afvalstroom, zodat materialen een tweede leven krijgen.

Schoon puinafval
Bij schoon puinafval kunt u denken aan bakstenen en tegels. Dit soort afval dat vrijkomt bij sloopklussen kan worden hergebruikt in nieuwe bouwprojecten. We zorgen voor de juiste scheiding en verwerking, waardoor dit afval opnieuw waarde krijgt.

Groen- en tuinafval
Groen- en tuinafval draagt bij aan de productie van compost en biobrandstoffen. Met duurzame verwerkingsmethoden brengen we dit afval terug naar de natuur.

Houtafval
Houtafval, van pallets tot meubelstukken, heeft potentieel voor recycling en hergebruik. We faciliteren de inzameling en verwerking van dit houtafval.

Grondafval
Met een zorgvuldige behandeling van grondafval voorkomt u verontreiniging. In de afvalcontainer mag schone aarde, zand, klei, tuinaarde en potgrond. We zorgen voor een veilige afvoer en een mogelijk hergebruik van schone grond.

Laat u adviseren

Voor iedere afvalstroom bestelt u snel en eenvoudig een container bij REMONDIS. Bestelt u de container voor 16.00 uur, dan komen we deze de volgende werkdag bij u plaatsen. Gaat u zelf aan de slag met een project en twijfelt u over het formaat van de container? Aarzel dan niet en stel uw vraag aan onze medewerkers op de klantenservice. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ophalen en afvoeren van de afvalcontainer

De container wordt na afloop van uw project weer bij u opgehaald. Via het aanvraagformulier kunt u ons eenvoudig laten weten dat we de volle container weer mogen ophalen. Binnen twee werkdagen voeren we de container voor u af. Daarna zorgen we voor een milieuvriendelijke verwerking van het afval. Op deze manier bent u van a-tot-z ontzorgd en dragen we samen bij aan een schoon milieu.

Veelgestelde vragen

Heeft u na het lezen van dit artikel aanvullende vragen over een afvalcontainer huren in het door u gewenste formaat? Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen. Telefonisch kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0900-0955. Laten we samenwerken aan een toekomst waarin afvalbeheer hand in hand gaat met ecologische verantwoordelijkheid.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten