Wijzig je omslagfoto
RJ NETWORKS & SECURITY
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

RJ NETWORKS & SECURITY
Bedrijven

Zwakstroominstallaties

RJ Networks & Security (RJNS) is in 2001 opgericht door Roel Jansen. Het bedrijf startte destijds met 4 medewerkers en is nu met ruim 45 vakmensen één van de marktleiders in Nederland geworden. RJNS adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt zwakstroominstallaties voor datanetwerken en beveiliging.

We dare to be different

Dankzij hun kennis en kunde omtrent Smart Building Technology zorgen onze teams ervoor dat gebouwen ‘slimmer’, veiliger en duurzamer worden. De combinatie van data en beveiliging, samen met onze kenmerkende aanpak typeert de unieke positie van RJNS op de installatiemarkt. Daarom is onze slogan: We dare to be different. Door de combinatie van kennis en state-of-the-art technieken worden gebouwen door ons op de toekomst voorbereid. 

De klantvraag centraal

Omdat RJNS streeft naar een perfect partnership met haar opdrachtgevers werken wij met projectteams waarin de werkelijke klantvraag centraal staat. Mede daarom communiceren onze teams graag kort en helder. Naast onze flexibiliteit en betrokkenheid staan we bekend om onze uitstekende kwaliteit en service. De drang om continu te willen verbeteren zit in ons DNA en daarom opereren wij binnen onze branche op topniveau.

Dienten RJ Networks & Security

RJNS adviseert, ontwerpt, installeert, meet, certificeert en onderhoudt:

  1. Datanetwerken, WiFi-netwerken
  2. Glasvezel-installaties
  3. Inbraak- & brandmeldinstallaties
  4. Camera- & toegangscontrole-installaties