Wijzig je omslagfoto
Quintess B.V
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Quintess B.V
Bedrijven
Energieweg 69, Nijmegen, Nederland
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3

Quintess specialist in meet-en regeltechniek

Quintess is al 20 jaar een vertrouwde partner op het gebied van gebouwbeheer- en energiemanagement en meet- en regeltechniek. Tot onze projecten behoren banken, kantoren, scholen, winkelcentra en WKO-systemen. 

 

Wij zijn een systeemonafhankelijke systemintegrator op het gebied van meet- en regeltechniek.

Quintess is een betrouwbare, flexibele partner die u kan assisteren met al uw problemen met de meet en regeltechniek. U kunt rekenen op één aanspreekpunt, waardoor er snel geschakeld kan worden en kennis direct beschikbaar is.

Wij bieden voor elk project, voor elke fase en voor elke vraag op het gebied van gebouwinstallaties een oplossingen op maat aan. Van advies, ontwerp en projectmanagement, tot en met onderhoud & service. Met onze service en onderhoud waarborgen we tevens een hoger rendement en lagere energiekosten op de langere termijn. Daarbij hebben we vanzelfsprekend een scherp oog voor installatie en de gebruiker.

Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van gebouwbeheer- en energiemanagement, meet- & regeltechniek, software en installatietechniek, bieden wij onze klanten altijd de best mogelijke oplossing en dragen we bij aan de verduurzaming van gebouwen, de verhoging van de bedrijfszekerheid en de verlaging van de total cost of ownership.

Wij zijn en werken (systeem)onafhankelijk en kunnen daardoor altijd kiezen voor de best mogelijke maatwerkoplossing. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij, net als u, ontzettend belangrijk, daarom zullen wij u altijd de meest duurzame of energie neutrale oplossingen adviseren om een comfortabel en milieuvriendelijk werkklimaat te realiseren.

Een voorbeeld van één van onze projecten is de Archimedesweg 1 te Leiden.

Rijnland werkt elke dag aan droge voeten en schoon water. Dat doen zij voor iedereen en met het oog voor de natuur en landschap. Daarbij houden ze rekening met de klimaatverandering. Quintess heeft de opdracht gekregen van Rijnland voor het vervangen van de regelkasten t.b.v. de regeltechniek. In dit pand zitten diverse luchtbehandelingskasten, koelmachines, een WKO installatie i.c. een warmtepomp. Het archief wordt geklimatiseerd door eigen luchtbehandelingskasten met stoom bevochtiging.