Wijzig je omslagfoto
Live Your Choice
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Live Your Choice
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3

Focus op de toekomst en wie je wilt zijn en daarbij zorgen dat je stress je niet in de weg staat: Empower Yourself door Power Tapping.

Iedereen heeft op de één of andere manier wel eens met stress te maken. Stress is een reactie van ons lichaam op een situatie. Deze reactie is nodig! We moeten kunnen anticiperen op de situatie. Stress zet bepaalde reacties in ons lichaam aan, om fysiek te reageren. Op dat moment erg gewenst. Echter, wanneer het niet lukt om het lichaam weer te ont-stressen of wanneer een situatie aan blijft houden, kan het klachten geven, zoals slechter functioneren, slecht slapen, geen energie hebben, een kort lontje hebben, fysieke klachten: hoofdpijn, migraines of andere pijnen. Mogelijk dat je ziek thuis komt te zitten. Zowel voor werknemer als werkgever erg vervelend.

Tijd om te ont-stressen: met Power Tapping

Power Tapping is een combinatie van verschillende technieken:

 • EFT (Emotional Freedom Techniques): neutraliseert de stress, ofwel de negatieve emotie, en lost daarmee de meeste pijnen op. Een simpele en zeer doeltreffende techniek.
 • Coaching: door te achterhalen waardoor je gestrest raakt en wat de oorzaak is. Dan kan je dat vervolgens aanpakken.
 • Team- en familie-opstellingen: hoe lopen eigenlijk de onderliggende energiestromen.
 • qEEG (meten van hersengolven): objectieve meting van resultaten.

Door Power Tapping sta je steviger in je schoenen, voel je je sterker op mentaal en fysiek gebied en je kwaliteit van leven is hoger. Je weet namelijk hoe met stress om te gaan.

Waarbij kan Power Tapping helpen?

Resultaten wanneer Power Tapping geïntegreerd wordt op de werkvloer:

 • Minder stress
 • Betere resultaten
 • Betere concentratie
 • Beter functioneren
 • Voorkomen van een burn-out
 • Minder ziekteverzuim
 • Sneller terug na ziekte of burn-out
 • Meer plezier in je werk

Informatief en leer de basis

Wat is de impact van stress of een stressvolle gebeurtenis op ons lichaam en op ons leven? Daar kan Sandra meer over vertellen. Door haar uitleg vallen er al wat kwartjes en begrijp je jezelf en je eigen lichaam beter. Zij vertelt over de basis van Power Tapping: hoe het werkt, wat het doet en laat het je zelf ervaren. Het is namelijk een simpele tool die je altijd en overal kan gebruiken. Je kan namelijk direct de stress laten zakken.

Wat kan Sandra voor jou betekenen?

Wat Sandra uniek maakt is dat zij weet technieken en ervaringen te combineren en toe te passen wat op dat moment nodig is. Mede door haar analytisch denken door haar Informatica (ir.) achtergrond, haar 25 jaar coach ervaring, haar jaren Tappings-ervaring (EFT gecertificeerd), haar ervaring in het bedrijfsleven en zeker haar eigen transformaties. Het is haar passie om met Power Tapping jou in je kracht te zetten en technieken voor het leven mee te geven, zodat jij het beste uit jezelf haalt.

Kijk voor meer informatie op www.live-your-choice.com