Wijzig je omslagfoto
GRAAF LOGISTICS B.V., DE
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

GRAAF LOGISTICS B.V., DE
Bedrijven
(0162) 492 000
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bedrijfsafbeelding 4

De Graaf Logistics is dé logistieke dienstverlener gericht op Service, Kwaliteit en Flexibiliteit. Van fijnmazige distributie en complete ladingen tot op maat gemaakte logistieke oplossingen.


DGL biedt: Distributie / Transport / Warehousing


Onze creatieve specialisten staan voor u klaar!


Transport en distributie

De Graaf Logistics in Oosterhout NB (DGL) bestaat meer dan 100 jaar en is als echt familiebedrijf uitgegroeid tot een moderne logistiek dienstverlener. Gespecialiseerd in distributie en warehousing wordt met 200+ medewerkers elke dag hard gewerkt om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Van pakketten en pallets tot complete ladingen, binnen 24 uur geleverd in de gehele Benelux. Dit gebeurt met een eigen wagenpark van ruim 70 verschillende voertuigen, maar kan omwille van snelheid en efficiëntie ook vanuit één van de 15 lokale distributiecentra in de Benelux worden georganiseerd. Zo wordt er bijgedragen aan een forse kilometerreductie en een vermindering van de CO2-uiststoot. Uw zending is natuurlijk altijd volledig te volgen via track-en-trace systemen, zelfs door de ontvanger.

Warehousing

Met een public warehouse van 20.000 m² en 12 meter hoogte heeft DGL plaats voor 35.000 standaard pallets. Tevens is er ruimte voor 8.500 pallets met gevaarlijke stoffen in een gespecialiseerd gedeelte van het warehouse. DGL verzorgt daarbij de fysieke en administratieve afhandeling voor zowel de inslag, opslag als uitslag van uw goederen. Ook hier wordt natuurlijk gebruik gemaakt van de hedendaagse techniek en vakbekwame medewerkers. Een volledig automatisch warehouseprogramma zorgt voor de administratieve verwerking en bepaalt zelf de meest geschikte locaties in het magazijn. Voorraadgegevens en -mutaties zijn op ieder gewenst moment inzichtelijk voor onze klanten. DGL kan diverse soorten koppelingen realiseren met uw ordersysteem of webshop om uw orders te verzamelen, verpakken en vervolgens te verzenden.

Specifieke oplossingen

Maar er is méér. Wat De Graaf Logistics echt uniek maakt, zijn haar specifieke oplossingen voor distributie en warehousing. De logistieke dienstverlener is o.a. gespecialiseerd in:

 • het vervoeren van schadegevoelige materialen;
 • het vervoeren van verf- en verfgerelateerde goederen;
 • het leveren op bouwplaatsen;
 • het direct leveren aan monteurs;
 • het vervoeren van afwijkende goederen (zowel qua afmeting als inhoud);
 • het vervoeren en opslaan van gevaarlijke stoffen (ADR-goederen en ADR-warehousing). 

Groen is de toekomst

De Graaf Logistics heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft 2* Lean and Green. Door middel van slimme transportoplossingen wordt bijgedragen aan kilometerreductie en een forse vermindering van de CO2-uiststoot. Containers worden middels binnenvaart aan- en afgevoerd en grote volumes kunnen worden omgezet naar spoorvervoer, door middel van een eigen inpandige spoorterminal en aansluiting op het Europese spoornetwerk. Groen is niet alleen de kleur van onze auto’s. Ook de stroom die we zelf opwekken, met een gigantische windmolen op eigen terrein, is natuurlijk volledig groen.

Het voordeel van DGL

 • Eén gesprekspartner voor alle logistieke diensten binnen de Benelux:
  • Distributie
  • Transport
  • Warehousing
 • Korte communicatielijnen
 • Snelle reactietijden
 • Minder kilometers, minder CO2-uiststoot