Wijzig je omslagfoto
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Gemeente Apeldoorn
Gemeenten

Apeldoorn schept onverminderd ruimte voor de bedrijvigheid van de toekomst. Kantoren, bedrijven of industrie, klein of groot, representatief of vooral praktisch: in de groene en centrale stad vindt elke onderneming een goede plek.

Stadhoudersmolen

Neem het bedrijventerrein Stadhoudersmolen in het noorden van de stad. Dit terrein uit de jaren ‘70 voor lokale en regionale bedrijven, heeft in 2009 een uitbreiding gekregen en heeft een optimale ontsluiting. Op een deel van Stadhoudersmolen zijn woon-werklocaties gerealiseerd, waar men een woning bij het bedrijf mag plaatsen. Dit laatste zorgt met name voor de behoorlijke populatie aan evenementenbedrijven die van oudsher in Apeldoorn gevestigd zijn.

Apeldoorn-Noord

In het moderne bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, ongeveer vijftig ha. groot, streken al veel regionale en bovenregionale bedrijven neer die het mede van de uitstraling van hun vestiging moeten hebben. Apeldoorn-Noord is heel representatief en daarmee geknipt voor bedrijven die zich fraai moeten kunnen presenteren voor klanten, consumenten en relaties. Het is een goede plek om bijvoorbeeld een hoofdkantoor te vestigen met trainingsfaciliteiten, of een bedrijf met een showroom.

Ecofactorij

Informatiecentrum Ecofactorij is de toegangspoort van het bedrijventerrein Ecofactorij. Dit bedrijventerrein ligt op een unieke plek net buiten Apeldoorn, direct aan de snelwegen A1 en A50. Alle bedrijven die er gevestigd zijn, spannen zich extra in op het gebied van duurzaamheid. Als ze voldoen aan bepaalde duurzaamheidsnormen, ontvangen ze korting op de grondprijs. Bovendien zijn ze automatisch lid van een coöperatief parkmanagement dat zich eveneens inzet voor duurzame innovaties. Dit parkmanagement heeft bijvoorbeeld een privaat elektriciteitsnetwerk aan laten leggen.