Wijzig je omslagfoto
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Frame 21
Bedrijven

Hét antwoord op de vraag naar flexibele kantoorvoorzieningen

Voor veel ondernemers die geen eigen kantoor nodig hebben, of juist even 'krap' in de jas zitten wat huisvesting of vergaderruimte betreft, is flexhuur een oplossing. Frame21 biedt inspirerende kantoor- en vergaderlocaties. Representatief, bereikbaar en altijd beschikbaar -als het moet dezelfde middag nog- met locaties in Roosendaal en Herentals.

Ontvangstruimte

Frame21 heeft voor elke ondernemer de juiste oplossing in huis: van éénpersoonskantoor tot een vleugel van 400 vierkante meter. Business Manager Michel Maljers van de Roosendaalse locatie merkt dat zijn formule voorziet in een duidelijke behoefte. “Voor startende ondernemers en ZZP'ers ligt een eigen kantoorpand vaak nog niet binnen handbereik. Werken van huis uit lijkt praktisch maar heeft ook z'n nadelen; en om de kosten hoef je het niet te laten. “Uit onderzoek blijkt dat een thuiswerkende ondernemer gemiddeld 153 euro per maand kwijt is aan de extra lasten. Voor dat bedrag kan je ook bij ons terecht.”

Plug&Work

Flexplekken zijn beschikbaar via het zogeheten 'plug&work'-principe. “De gebruiker meldt zich bij onze receptie en kan gelijk aan de slag aan één van onze werkplekken.” Dat kan per uur, per dagdeel of op abonnementsbasis. Een eigen werkplek met fullservice voorzieningen zoals een receptionist, een ontvangstruimte en de voordelen van de secretariaatsdiensten en het kantoornetwerk; en dat alles al vanaf 149 euro per maand met een abonnement. “Eigenlijk zijn we daarin veel te goedkoop”, moet Maljers toegeven. “Maar Frame21 wil toegankelijk zijn voor een brede groep. Daarom bieden wij een budgetvriendelijke oplossing voor ondernemers die optimale flexibiliteit wensen.” Verder beschikt Frame21 over cateringservice en een eigen restaurant. Er is bovendien volop gratis parkeergelegenheid aanwezig en Frame21 in Roosendaal is strategisch gelegen, op enkele minuten rijden van afslag 21 van de A58. 

Vergaderen

Het huren van een vergaderruimte behoort ook tot de mogelijkheden, per dag of dagdeel. Er zijn zes vergaderzalen beschikbaar voor respectievelijk 4, 6,10, 12 ,35 en 150 personen. “Elke zaal is voorzien van gangbare vergaderfaciliteiten zoals conferentiesystemen, smartboards, projectoren en projectieschermen.” Uiteraard is er wifi beschikbaar en Frame21 zorgt voor de organisatorische voorbereiding en begeleiding van de meeting.

Flexkantoor werkplek van de toekomst

Maar niet alleen voor éénmansbedrijven biedt Frame21 een interessante oplossing. Ook grotere ondernemingen die vanwege een project of opdracht tijdelijke extra ruimte nodig hebben, biedt Frame21 een tijdelijke 'escape'.  Hetzelfde geldt voor vertegenwoordigers of projectteams die op tijdelijke basis in de regio werkzaam zijn. Het flexkantoor wordt zelfs de werkplek van de toekomst, zo voorziet Maljers: “In 2009 maakten de flexkantoren nog twee tot drie procent uit van de totale kantoormarkt; in 2025 zal dat aandeel gestegen zijn naar 20 tot 25 procent.”

Logistiek en distributie

Tot de grotere bedrijven die de weg weten naar Frame21 behoren onder meer het warehousingbedrijf TGW en uitzendorganisatie Wolfram Chain. Veel branches maken gebruik van de flex voorzieningen maar juist voor de logistieke sector is het concept éxtra interessant. “West-Brabant ademt logistiek en distributie”, zegt hij. “Het is één van de krachtigste sectoren van de regionale economie.” Mede om die reden vindt Maljers het belangrijk om deel uit te maken van het RegioinBedrijf-netwerk.