Wijzig je omslagfoto
Flynth
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Flynth
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1

Het beste uit uw onderneming halen

Flynth stimuleert ondernemers het beste uit hun onderneming te halen. Met de recente overname van Accon avm is Flynth de grootste adviseur en accountant in het mkb.

Onze diepgaande branchekennis leidt tot vernieuwende inzichten en praktisch perspectief. Flynth is er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.  Maak kennis met onze vertrouwde adviseurs. Zij voorzien u vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij, gericht op de toekomst.

 

Erik van der MostClusterdirecteur bij Flynth in Den Bosch en omstreken: "Waar ligt u als ondernemer wakker van? Waar droomt u van? Dit bespreek ik graag met u. Met kantoren in onder andere Den Bosch, Leerdam, Veldhoven en Zaltbommel is Flynth dé adviseur voor het mkb." 

Hoe ontwikkelt de omzet zich? Waar liggen kansen om te besparen? Met ons online administratieconcept krijgt u antwoord op deze en andere vragen. Ervaar het gemak van online administratie én krijg inzicht in uw cijfers en prestaties met slimme overzichten.

Johan van der SteltSpecialist Familiebedrijf: "Aangenaam! Ik ben Johan van der Stelt, Accountant Adviseur bij Flynth. Samen met mijn adviesteam adviseer ik mkb-ondernemers. Ik kijk graag verder dan de jaarcijfers, en ga het gesprek aan over strategie en rendementsverbetering. Hierbij heb ik mij toegelegd op de begeleiding van familiebedrijven en overnametrajecten. Ik ga graag, samen met u, aan de slag."

Het verschil willen maken, ook maatschappelijk

Ondernemen is kansen zien en benutten, het verschil willen maken, actief en betrokken zijn. Flynth zet zich in om ook maatschappelijk een verschil te maken. Bekijk hoe Flynth midden in de maatschappij staat.

Marco Tromp, Belastingadviseur: Anderen helpen en verrassen heb ik altijd graag gedaan. Kenmerken die goed van pas komen  als belastingadviseur. Als een ondernemer vastloopt in een (fiscaal) vraagstuk, is het prachtig om een weg te vinden in de complexe fiscale wetgeving. De tevreden en verraste blik van de klant, is voor mij persoonlijk het mooiste.”

100 jaar de meest vertrouwde businesspartner voor het mkb

Flynth is al bijna 100 jaar de meest vertrouwde businesspartner voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Flynth staat ondernemers bij met financiële dienstverlening in brede zin. Met een grote diversiteit aan klanten en een landelijk netwerk van locaties is Flynth er voor de ondernemer én onderneming in alle levensfasen. Klanten hebben groot vertrouwen in onze dienstverlening en daar zijn we trots op.

Gerrit-Jan van Meeteren, Directeur Juridisch Advies: "Voor al uw juridische vragen is wel een specialist binnen Flynth beschikbaar. Naast arbeidsrecht en ondernemingsrecht adviseren wij u ook op het gebied van bank- en zekerheden- én faillissementsrecht, omgevingsrecht, vastgoed en huurrecht, erfrecht en meer. In samenwerking met onze fiscalisten en accountants zijn we een betrouwbare gesprekspartner die u ook bij juridische vragen van het beste advies voorziet."

Hans Nieuwenhuizen, Directeur HR Services:   “HR Services helpt u uw werkgeversrol goed in te vullen en een aantrekkelijke werkgever voor uw huidige en toekomstige medewerkers te zijn. Van werving & selectie tot ontslag. Zeker op de krappe arbeidsmarkt is het belangrijk de juiste mensen een goed pakket arbeidsvoorwaarden te bieden. Onze adviseurs, casemanagers en salarisadministrateurs denken met u mee, zo bent u van de beste adviezen voorzien als het gaat om  CAO – en beloningsvraagstukken en boeien en binden van uw medewerkers met oog voor kansen om de loonkosten te reduceren. Bij performance vraagstukken, een (te) hoog ziekteverzuim of personeelsverloop ondersteunen we u en/of uw management met programma’s om uw personeelsbeleid te versterken.”

Toekomstgericht advies

Controle- en samenstelwerkzaamheden gaan steeds meer automatisch. Dit biedt adviseurs meer ruimte voor proactieve advisering en interpretatie van cijfers. 

Raymond Koppers – Senior Accountant: “Als accountant met jarenlange ervaring in het mkb sta ik u met veel enthousiasme en betrokkenheid bij in al uw vraagstukken. Om u te ondersteunen in de continue ontwikkeling van uw onderneming: focus op de toekomst.

Bart Gulicher, Extern Accountant : “Wilt u als ondernemer, onderwijs- of overheidsinstelling een accountantscontrole laten uitvoeren of wilt u zekerheid geven aan derden zoals financiers of subsidieverstrekkers? Vertrouw uw vraagstuk dan toe aan mij en mijn Audit collega’s bij Flynth. Ik verras u graag met verbeterpunten die uw onderneming of instelling verder helpen, zodat u vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat.”

Meer weten

Benader een van onze adviseurs of ga naar www.flynth.nl/bezoeklocaties voor een adviseur of accountant bij u in de buurt. 

 

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.