Wijzig je omslagfoto
Connectr
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Connectr
Bedrijven

We staan wereldwijd voor een enorme verduurzamingsopgave. Om ons als land te houden aan internationale klimaatafspraken, moeten alle zeilen worden bijgezet. Dat geldt ook op regionaal niveau: voor een klimaatneutraal Gelderland in 2050, is nú versnelling nodig.

Connectr zorgt daarvoor, met een focus op elektrische energietechniek, elektrochemische energieopslag en duurzame aandrijfsystemen. Innovaties worden vanuit Connectr direct getest, gedemonstreerd en in de praktijk gebracht, om van daaruit te groeien. Door impact te realiseren op zowel de energietransitie als de (regionale) economie, en door human capital aan techniek te verbinden, zorgen we voor bestendige oplossingen.

Met behulp van een Innovatieprogramma, Innovatielab, Shared Facilities en de Kernorganisatie neemt Connectr barrières weg. Of het nou gaat om human capital, technische ondersteuning, samenwerkingspartners, financiering, communicatie, juridische kennis, lab- en kantoorruimtes of de juiste demo- en testfaciliteiten: Connectr helpt bij het invullen van de missing link.

Zo zorgen we dat we klaar zijn voor morgen