Wijzig je omslagfoto
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

BOVENDONK, CONFERENTIECENTRUM
Bedrijven
(0165) 507 550

Conferentiecentrum Bovendonk bevindt zich in een oude seminarie op een prachtige, unieke locatie in Hoeven. Het is dé plek voor zakelijke arrangementen als vergaderingen, congressen, conferenties, hotelovernachtingen, trainingen of gewoon een lekker weekendje weg.

Inspirerend en gastgericht

Het in 1895 door Petrus J.H. Cuypers ontworpen seminarie kent een geschiedenis die eigenlijk terugvoert tot de 13e eeuw. Het huidige pand heeft dienst gedaan als priesterschool maar kreeg vanaf 1990 een commerciële functie. Inmiddels is Bovendonk uitgegroeid tot misschien wel het beste conferentiecentrum van West-Brabant. De architectuur in neogotische abdijvorm draagt bij aan een inspirerende locatie. En dat niet alleen; bij Conferentiecentrum Bovendonk denkt men vanuit de gast, getuige de vriendelijke en flexibele service. Dat Bovendonk haar winst terug in het gebouw steekt, maakt het geheel extra bijzonder.

Volop mogelijkheden

Het historische gebouw kent een enorme diversiteit in ruimtes: van grote tot kleine vergaderruimtes en bovendien een prachtige binnentuin. Daarnaast beschikt de congreskapel over alle benodigde voorzieningen op het gebied van audio en video en is daarmee speciaal geschikt voor conferenties of congressen tot 350 personen. Maar ook voor een workshop, managementsessie, training, cursus of een brainstormsessie kunt u er prima terecht. De innerlijke mens wordt bij Bovendonk niet vergeten: naast haar eigen Magisterbier beschikt het conferentiecentrum over een uitstekende keuken.

Gouden Green Key Certificaat

Bovendonk is de trotse bezitter van een Gouden Green Key Certificaat. Het is het ultieme bewijs dat maatschappelijk verantwoord- en duurzaam ondernemen hoog op haar agenda staan. Om hier blijk van te geven, is in 2010 gestart met het invoeren van aanpassingen en verbeteringen, zoals: het zuiveren van eigen water, gebruik maken van Fair Trade koffie en thee en enkel werken met biologische producten. Maar ook het gebouw zelf heeft een aantal veranderingen ondergaan om bewuster met het milieu om te springen. In de hotelkamers wordt niet langer energie verspild, door een handig pasjessysteem en de verlichting in het gebouw is vervangen door spaarlampen en led verlichting.

Conferentiecentrum Bovendonk heeft alles voor een geslaagd verblijf. Informeer gerust eens naar de vele mogelijkheden. 

Lees ook het artikel 'Rijke historie Bovendonk is basis voor duurzame toekomst'.