Zien is beleven bij Maréchal Elektro

Je krijgt maar één keer de kans om een goede eerste indruk achter te laten. Daarom investeert Rob Maréchal, eigenaar van Maréchal Elektro, standaard in goed gereedschap, nette bedrijfskleding, opgeruimde en gewassen bedrijfsbussen en tevreden medewerkers. De monteurs en hulpmonteurs zijn immers het visitekaartje van het bedrijf. Maar ook het bedrijfspand is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom krijgt deze binnenkort een upgrade. Binnenkort start Rob namelijk met de opbouw van een ware Experience Room. De vloer is al gelegd. Maréchal Elektro zal hierin nieuwe, slimme en duurzame oplossingen op elektrotechnisch gebied laten zien aan bezoekers. Zien is immers beleven.

E-installateur

Maréchal Elektro is een totaalinstallateur van elektrotechnische installaties, datanetwerken, alarm- en beveiligingsinstallaties, toegangscontrole, lichtinstallaties, domotica, laadoplossingen en zonnepanelen. De uitdaging is om al die systemen met elkaar te verbinden. Maar dat is nu precies waar Maréchal Elektro sterk in is. Ze zijn gespecialiseerd in complexe elektrotechnische installaties zowel binnen de zakelijke als particuliere markt. Dus of het nu gaat om een verbouwing van een vrijstaande woning, nieuwbouw van een bedrijfspand of onderhoud van een installatie in de industriële sector, Maréchal Elektro biedt altijd een oplossing op maat. Ze ontwerpen en installeren het niet alleen, maar verlenen uiteraard ook service en onderhoud van de installatie.

Experience Room

Het familiebedrijf is opgericht in 1994. Rob’s vader startte met twee medewerkers in een garage, maar groeide uit zijn jasje en verhuisde daarom al snel naar een kantoorpand in Den Bosch. In 2012 nam Rob het bedrijf over en bouwde hij een nieuw pand aan de Hambakenwetering 24 met een magazijnopslag van 250m2. Het kantoor werd voorzien van ledverlichting en domotica en fungeert regelmatig als showroom. “Sinds de bouw van ons pand is er natuurlijk veel veranderd op het gebied van duurzaamheid en slimme technologieën. Daar wil je snel op in kunnen spelen. Daarom starten we binnenkort met de bouw van een Experience Room”, vertelt Rob. “Daarin kunnen (toekomstige) klanten zelf zien en beleven wat je met domotica, ledverlichting en audiovisuele toepassingen kunt doen.”

Elektrotechnische installaties integreren

“Ons vak is in de loop van de jaren veel leuker, breder en uitdagender geworden”, vertelt Rob. “Waar we vroeger vooral met kabels en stroomdraden achter de schermen werkten, creëren we nu veel meer zichtbaar resultaat. Zo zien we bijvoorbeeld dat zowel ondernemers als huiseigenaren steeds meer de meerwaarde zien van het creëren van sfeer door middel van verlichting. Zeker ook binnen de horeca. Je wilt natuurlijk voorkomen dat personeel aan tien dimmers moet draaien, dus we kunnen vooraf verschillende scènes programmeren voor bijvoorbeeld een lunchsfeer, een dinersfeer en een borrelsfeer. De lichtintensiteit verandert daarmee automatisch gedurende de dag óf met één druk op de knop.” Nog meer van dit soort slimme technieken kun je medio 2023 in de Experience Room van Maréchal Elektro komen zien en beleven.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten