Wordt je werk te druk? Check dan deze 5 aanwinsten voor jouw bedrijf

Vooropgesteld is het een goed teken als je het te druk hebt. Niet zozeer voor je gezondheid, daarom heb je ook verse krachten nodig, maar wel voor je bedrijf. Als je elke dag vanaf 10:30 uur met de beentjes op het bureau moet gaan zitten omdat je niks te doen hebt, gaat er iets niet goed. Maar te veel hooi op je vork nemen blijf je niet volhouden. Bovendien heb je, als je de wind in de zeilen hebt, geld om te investeren in goed personeel. Welk personeel daarvoor in aanmerking komt ontdek je in dit artikel.

Executive assistant

Mis je overzicht in je agenda en daarmee in je werk? Of lopen de projecten niet op rolletjes? Dan is een executive assistant een aanwinst voor je onderneming. Deze persoon weet wat ervoor nodig is om de motor draaiende te houden. Een goede executive assistant is in tal van zaken gespecialiseerd, zoals het beheren van agenda’s en het coördineren van projecten. En weet je waar deze persoon nog meer goed in is? In het voorkomen van stress. Dus als je zelf een druk baasje bent, is het écht tijd voor een executive assistant.

Management assistant

Het plannen van vergaderingen met het MT is misschien wel de grootste uitdaging voor ondernemers. Leden van het MT hebben al volle agenda’s. En als er ineens een belangrijke knoop moet worden doorgehakt, moet er in de agenda’s een gaatje worden gevonden. Daar hoef je niet meer zelf achteraan als je over een management assistant beschikt. Deze assistent zorgt niet alleen voor de notulen en de lunch, maar is de onmisbare (en tevens ontbrekende) schakel voor een soepel werkend MT.

Een business coach

Vind je het moeilijk om de juiste prioriteiten te stellen binnen je werk? Of lukt het maar niet om de juiste balans tussen thuis en je werk te vinden? Dan is het meer dan het overwegen waard om contact te zoeken met een business coach. Een coach kun je zien als een sparringpartner. Een goede coach heeft ervaring in het bedrijfsleven en heeft zelf ook voor de nodige uitdagingen gestaan. Omdat deze man of vrouw afstand tot het bedrijf heeft, krijg je nuttig advies bij het maken van keuzes.

Interim commercieel manager

Een interim commercieel manager is om meerdere redenen een aanwinst. Als het te druk is, gaat er iets niet goed. En voor ondernemers die elke dag met hun bedrijf bezig zijn, is het lastig om te zien waar de ketting wat verse olie nodig heeft. Daar helpt een commercieel manager bij. Dit zijn ervaren krachten, die niet bang zijn om aan te geven wat er veranderd moet worden.

Een commercieel talent

Heb je de middelen om extra personeel aan te nemen? Investeer dan in jong talent. Hiermee werk je aan de toekomst van het bedrijf. Daarnaast zit de frisse blik van een net afgestudeerde vol met motivatie en creatieve ideeën, waar het bedrijf alleen maar profijt van heeft.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten