Wij zijn de Zeeuwse spoedrit expert voor en in de bouw

Wat vergeten mee te geven? Iets dringend nodig maar geen mogelijkheid het te halen? Of met spoed materieel leveren op een bouwplaats? Voor al deze incidentele situaties en vele andere wordt de sneltransport service van ZUIDWEST Logistiek ingeschakeld.

Onze chauffeurs vertrekken vanuit onze Zeeuwse locaties Goes, Terneuzen en Tholen en kunnen om die reden snel schakelen voor onze Zeeuwse klanten in de bouwsector. U kunt denken aan aannemers, bouwbedrijven maar ook winkels die bouw gerelateerde producten verkopen en leveren. Meestal hebben zij het transport naar hun klanten heel goed geregeld maar er kan incidenteel wat extra nodig zijn op locatie of het betreft een nalevering. Dat laatste kwam vaker voor de laatste maanden omdat grondstoffen in de bouw slecht werden aangeleverd bij onze bouw klanten. Omdat zij beperkt zijn met hun eigen vervoersmiddelen, kiezen zij ervoor om spoedritten en naleveringen door ons te laten verzorgen. Wij worden dan ook pas ingeschakeld wanneer het niet anders kan voor hen of het een spoed situatie betreft. Daar is ZUIDWEST sneltransport natuurlijk in gespecialiseerd.

ZUIDWEST Sneltransport; uw bouwmaterialen keurig en op tijd op locatie bezorgd!

Sneltransport betekent voor ons transport dat echt snel is maar ook kwaliteit met een vriendelijke service door representatieve chauffeurs. Wij weten hoe belangrijk snelheid van handelen is voor bouwondernemers, maar ook hoe waardevol uw bouwmaterialen en klanten voor u zijn. Als specialist in sneltransport, levert ZUIDWEST logistiek, indien nodig,uw bouw zendingen als een veredelde koerier af in geheel Europa. Met tijd, aandacht en een zorgvuldige behandeling. Onze dienstverlening wordt namelijk al jaren ingezet in de sectoren on- en offshore, advocatuur, notariaat, food, zorg, overheden, bouw, industrie, multinationals, MKB bedrijven en vele andere.

Uw logistiek transportproces uitbesteden? Dedicated koerier service van ZUIDWEST Logistiek is een manier!

De dedicated koeriersdienst van ZUIDWEST logistiek biedt de mogelijkheid om uw logistieke proces naar eigen wens en als uw eigen visitekaartje vorm te geven, maar dan met onze middelen en ons personeel. Wij bieden onze dedicated koerier aan in uw huisstijl voor zowel vrachtwagen transport als sneltransport via onze koeriersdienst. Zo bent u niet langer belast met het managen van uw logistieke personeel, wagenpark of magazijn. U kunt zich concentreren op uw core-business en tegelijkertijd toch als bedrijf investeren in de optimale service en klantbeleving. Wij gaan graag met u in gesprek zodat wij al uw wensen kennen en daar onze service op kunnen afstemmen.

Voor meer informatie neemt u het best telefonisch contact op via +31(0)113222020

GERELATEERD

Artikel gaat over

ZUIDWEST Logistiek
ZUIDWEST Logistiekhttp://www.zuidwestlogistiek.nl
Transport, koeriersdiensten, distributie en opslag door heel Europa. Van en naar onze locaties te Goes, Terneuzen en Tholen! We garanderen u een service die flexibel, persoonlijk, betrouwbaar en op tijd is!

Meer berichten