Welke opleidingen zijn er beschikbaar in nederland op het gebied van finance?

Waarschijnlijk ben je een persoon binnen het gebied van finance en wil je weten welke opleidingen hier in Nederland beschikbaar zijn. Dan ben je namelijk op de goede plek. Doordat de finance gebied best wel breed is is het namelijk wel eens lastig welke opleiding je wil doen. Hierom wordt in deze blog op twee voorbeelden van opleidingen op het gebied van finance. Het gaat dan om de opleiding finance en control en de opleiding schuldhulpverlener. Aan de hand van jouw interesse kan je zelf beslissen in welke opleiding je zelf meer ziet zitten.

Opleiding finance en control

Wat is nou de opleiding finance en control. Finance en control is een brede financieel-economische opleiding binnen het gebied van finance. Binnen de studie kom je veel contact met verschillende bedrijven en zal je veel werken met projecten. Ook zul je naast financiële vaardigheden ook externe vaardigheden bouwen. Je leert vaardigheden op het gebied van management, ICT en communicatie. Als jij het leuk vindt om met cijfers te werken en het leuk lijkt om te weten hoe een bedrijf zich balanceert. Is dit wel de studie die bij jou zou kunnen passen. Finance en control wordt ook wel Bedrijfseconomie genoemd. Gericht op het optimaliseren van de financiële  bedrijfsvoering en versterken van organisaties.

Opleiding schuldhulpverlener

Binnen de opleiding schuldhulpverlener leer je alle kennis op het gebied van mensen om deze mensen op een verantwoorde manier te binnen financieel gebied. Doordat er steeds meer mensen in financiële nood vallen zullen mensen snel tot schuldhulpverlening komen. Mensen binnen deze organisaties zullen mensen helpen die in de schulden zijn gekomen. Het oplossen van de schulden kan geholpen worden door middel van schuldbemiddeling of schuldsanering. Vooral als jij financiële vakken leuk vindt en het ook leuk vindt om mensen te helpen is de opleiding schuldhulpverlener misschien wel iets voor jou.

Kortom, doordat het gebied van finance een breed gebied is. Zijn er twee opleidingen in deze blog beschreven. De opleiding finance en control en de opleiding schuldhulpverlener. Finance en control is een brede opleiding met het bouwen van verschillende vaardigheden. Verder is de opleiding schuldhulpverlener een opleiding die gericht is op hulp verlenen aan mensen met schulden. Beide opleidingen zijn verschillend van elkaar, maar hebben beide andere doelstellingen binnen het finance gebied.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten