Welke crypto kopen? Beste cryptomunten van 2021

Crypto, je kan er inmiddels niet meer omheen. De meest bekende zijn Bitcoin, Ethereum, Ripple XRP, Litecoin, NEO en Iota. Je hoort echter ook veel over onbekende crypto zoals Dogecoin (8 mei 2021 grootste piek op €0,61 terwijl een maand daarvoor nog op €0,0497) en Shiba Inu (+104,93% in een maand!). Dit zijn coins die in een hele korte tijd heel snel gestegen zijn.

Ideaal voor de mensen die er vroeg bij waren, maar is het nu nog steeds slim op daarop in te stappen? In deze blog lees je meer over de vraag: welke crypto kopen? Beste cryptomunten van 2021.

Hoe crypto vinden om te kopen?

De belangrijkste vraag is, hoe vind je crypto om in te investeren? Hiervoor zijn er meerdere tips. Je kunt mensen op social media zoals Instagram, Twitter en Youtube volgen. Je krijgt hierdoor informatie binnen over crypto waar jij geïnteresseerd in bent. Check wel of de mensen zelf ook traden. Want, achteraf op een kaart aanwijzen waar de prijs steeg is makkelijk, maar het voorspellen is een stuk moeilijker. Goede bronnen vinden van mensen die op dezelfde manier investeren als jij, is goud waard. Kijk ook naar de strategie, wil jij kopen en snel weer verkopen of wil jij investeren voor langere tijd? Dit bepaalt welke crypto currencies interessant zijn. Voor zowel korte termijn als lange termijn trading, moet je regelmatig de crypto koers in de gaten houden.

Beste cryptomunten van 2021

Je kunt als rijtje beste cryptomunten van 2021 de meest verhandelde crypto munten van 2021, de in de inleiding genoemde lijst, aanhouden. Echter je mist dan de uitschieters waaronder Doge en Shiba. Wanneer je vraagt, wat zijn de beste cryptomunten van 2021, dan kun je kijken naar snelste stijging, hoogste marktkapitalisatie of het laagste risico. Ieder uitgangspunt geeft een andere lijst. Wanneer jij een strategie wilt ontwikkelen, bekijk dan informatie over trading signals en leer over handelen in assets. Je kunt zo leren welke crypto kopen interessant is en het zelf vervolgens beoordelen. Het mag best wat tijd kosten om goed te worden in handel op de beurs en handel in crypto. Je kunt ook met een demoaccount beginnen zodat je eerst zonder echt geld crypto kunt traden.

Crypto verhandelen met hefboom

Wist je dat je crypto kunt verhandelen met hefboomwerking? Je koopt voor 100 euro crypto, maar krijgt de winst voor 200 euro! Andersom werkt dit natuurlijk ook zo, dus een verlies van 100 euro is een verlies van 200 euro. Je stop-loss levels goed instellen is belangrijk om niet meer te verliezen dan je inleg. Ben jij een getrainde crypto handelaar, dan is een hefboomwerking ideaal om jouw winst te maximaliseren. Maar blijf opletten, want bij hoge bedragen kunnen de verliezen ook sneller gaan dan je verwacht. Voor beginnende handelaren is dit daarom niet aan te raden.

Waarop letten bij een broker kiezen

Crypto verhandelen doe je via een broker of trading platform. Bij het kiezen van zo’n platform houd je met meer rekening dan alleen de kosten die het platform rekent. Kijk naar de beschikbaarheid; voor crypto is 24/7 online een absolute must. Daarnaast wil je een app of makkelijke mobiele interface om snel on-the-go te kunnen handelen. De wereld van crypto’s, zeker die met een lage marktkapitalisatie kan heel snel gaan. Hierop actie kunnen ondernemen is van ongekend belang. Daarom zijn ook de trading signals van belang. Denk aan updates in nieuws, koerswijzigingen en prijs alerts. Een broker die jou goed ondersteunt in jouw trading, in combinatie met een goede bron voor informatie, kan jou de beste resultaten opleveren.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten