Welk toestel uit de iPhone 14-serie wordt jouw nieuwe zakelijke smartphone?

Ben jij liefhebber van Apple-producten en toe aan een nieuwe zakelijke smartphone? Elk jaar komt Apple weer met een nieuwe serie iPhones voor de liefhebbers, en iedere keer is het weer de overtreffende trap. In het najaar van 2022 bracht men de iPhone 14-serie op de markt. Deze serie bestaat uit vier verschillende toestellen. Allemaal komen ze in aanmerking om jouw nieuwe zakelijke smartphone te worden, maar welke kies je? We bespreken de afzonderlijke toestellen in dit artikel, in oplopende volgorde van luxe.

iPhone 14

Om te beginnen is er natuurlijk zoals altijd het standaardmodel, de ‘gewone’ iPhone 14. Apple maakt tegenwoordig geen iPhone Mini meer, waardoor het standaardtoestel de telefoon met de ‘laagste’ specificaties is in de serie. Dat neemt echter niet weg dat de iPhone 14 nog steeds een uitstekende iPhone is. Hij past in de broekzak en kan prima met één hand bediend worden met dank aan het 6,1 inch OLED-scherm, wat ideaal is als je dat prettig vindt. Wel heeft het toestel met 60 Hz een wat lage verversingssnelheid voor de huidige tijd. Verder draait de iPhone 14 op de eigen A15 Bionic chip. Dat is een krachtige processor, maar het is ook niet het beste wat Apple te bieden heeft. De iPhone 14 beschikt verder over een groothoeklens en ultra-groothoeklens van elk 12 MP. Dat klinkt misschien laag, maar het levert gewoon prime beelden op. Ook de selfiecamera is trouwens 12 MP en heeft autofocus, wat een nieuwe feature is. Snelladen en draadloos opladen is mogelijk met de iPhone 14, maar dan moet je zelf voor een passende oplader zorgen. Dat geldt overigens voor de hele serie.

iPhone 14 Plus

Vind je het eigenlijk juist niet prettig dat het scherm van het standaardmodel klein en handzaam is? Dat is goed voor te stellen, zeker als je je iPhone uitgebreid voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken. In dat geval is er als alternatief de iPhone 14 Plus beschikbaar. Deze heeft een aanzienlijk groter display van maar liefst 6,7 inch, waar je van alles gemakkelijk op kunt doen. Het nadeel is wel dat het toestel dan niet meer in iedere broekzak past. Qua specificaties lijkt de Plus veel op het standaardmodel, net als qua uiterlijk. Een belangrijk verschil is wel dat het toestel een betere batterijduur heeft. Net als het standaardmodel, is de iPhone 14 Plus te verkrijgen met een opslagcapaciteit van 128, 256 of 512 GB.

Iphone 14

iPhone 14 Pro

Ben je eigenlijk wel oké met het broekzakformaat van de ‘gewone’ iPhone 14, maar ben je vooral op zoek naar betere specificaties? Dan is de iPhone 14 Pro het toestel voor jou. Deze heeft ook een 6,1 inch display, maar wel met een hogere verversingsnelheid van 120 Hz, waardoor de gebruikservaring verbetert en bewegingen op het scherm er soepeler uitzien. Daarnaast heeft de iPhone 14 Pro een betere processor, namelijk de krachtigere en zuinigere A16 Bionic Chip. Ook heeft de Pro een extra telelens van 48 MP. Opvallend genoeg verschilt ook het design van het toestel: de iPhone 14 Pro heeft niet zoals het standaardmodel en e Plus een notch aan de bovenzijde van het scherm, maar een punch hole camera.

iPhone 14 Pro Max

Blijft over de grote broer van de Pro en het grote vlaggenschip uit de serie: de iPhone 14 Pro Max. Qua specificaties is dit toestel vergelijkbaar met de Pro en dus superieur aan het standaardmodel en de Plus, maar als belangrijk verschil met de Pro heeft het een groter scherm. Net als de iPhone 14 Plus, heeft de iPhone 14 Pro Max een omvangrijk scherm van 6,7 inch. De Pro en de Pro Max kun je allebei krijgen met verschillende keuzes voor opslagcapaciteit, namelijk 128, 256, 512 GB of 1 TB.

Waar kies je dus voor in een zakelijke telefoon? Moet deze klein en handzaam zijn of juist een lekker groot scherm hebben? Denk je dat je behoefte hebt aan extra goede hardware of meer ruimte voor al je apps? Het zijn keuzes die je moet en kunt maken binnen de iPhone 14-serie!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten