Webinar: EAG Analytical Capabilities in Europe

Als het gaat om het begrijpen van de chemische / fysieke structuur of de prestaties van geavanceerde materialen, biedt geen enkel ander wetenschappelijk dienstverlenend bedrijf de brede ervaring of diversiteit van analytische technieken zoals EAG Laboratories, een Eurofins-bedrijf.

Ze leveren multidisciplinaire, probleemoplossende expertise om onze klanten te helpen innovatie te versnellen, kwaliteit en veiligheid te waarborgen en intellectueel eigendom te beschermen.

EAG is wereldwijd aanwezig met laboratoria in de VS, Azië en Europa. De aanwezigheid van EAG in Europa bestaat momenteel uit twee locaties, Eindhoven in Nederland en Toulouse in Frankrijk. De twee labs zijn samen uitgerust met een complete set tools om de verzoeken van klanten te ondersteunen.

Aanstaande donderdag 1 april, maak je tijdens een webinar kennis met de expertisegebieden van de labs in Eindhoven en Toulouse. Algemene mogelijkheden worden besproken, gevolgd door enkele typische voorbeelden van analysevragen en hoe deze aangepakt zijn.

Schrijf je in via de volgende link: https://info.eag.com/webinar-europe-capabilities-040121

SourceEurofins
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten