Water besparen doen we samen

Brabant Water stimuleert zakelijke en particuliere klanten om bewust om te gaan met drinkwater. Zo besparen we samen jaarlijks miljoenen kubieke meters drinkwater. Onze ambitie is om hierin nog veel verder te gaan. Bespaart u ook op drinkwater en dus ook op uw energierekening?

Waar mogelijk ontwikkelen we samen met ons dochterbedrijf Hydrobusiness alternatieve oplossingen voor groot-zakelijke klanten, zodat zij water uit een andere bron kunnen gebruiken voor hun proces.

Ook in onze eigen bedrijfsvoering zetten we in op waterbesparing. In 2023 worden twee extra spoelwaterterugwinunits in gebruik genomen waarmee we 0,5 miljoen m³ grondwater besparen.

Zo bespaart u kostbaar drinkwater:

Brabant WaterScan

Wilt u gratis advies van ons voor uw bedrijfsproces over waterbesparing door bijvoorbeeld de inzet van alternatieve bronnen, zoals oppervlaktewater, hemelwater of zelfs effluent?

Vraag hier een scan aan

Slimme watermeter

Hebt u ambities om duurzaam en slimmer om te gaan met water en energie? Wilt u lekkages snel detecteren en zo gevolgschade en verspilling voorkomen en geen gedoe met meterstanden doorgeven en administratieve rompslomp? Dan is de slimme watermeter iets voor uw bedrijf.

Ik wil ook een slimme watermeter

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten