Waarom ook jij een werkkruk nodig hebt

Er zijn redenen genoeg om je gewone bureaustoel in te ruilen voor een werkkruk om zitvariatie in je werkdag te brengen. Maak kennis met de nieuwe Be by Bèta collectie Be Active werkkrukken. Of je nu werkt in de zorg, het onderwijs, de industrie of op kantoor. Er is altijd een werkkruk die passend is.

Be by Bèta is al meer dan 50 jaar dé stoelenspecialist

Wanneer je al meer dan vijftig jaar in het vak zit, ontbreekt het niet aan ervaring op het gebied van stoelen. We worden dan ook wel dé stoelenspecialist genoemd. Be by Bèta biedt natuurlijk meer dan alleen stoelen aan. We maken goed en comfortabel zitten op het werk voor iedereen mogelijk. Wist je dat wanneer een goede en gezonde zithouding wordt gestimuleerd de productiviteit op de werkvloer omhoogschiet? Het resultaat? Happy, healthy people!

De voordelen van een werkkruk

Bij een zittend beroep, zoals in kantoren, zien we dat de mogelijkheid om zitten af te wisselen met staan erg gewild is. In de zorg, industrie en in het onderwijs zijn werkkrukken al niet meer weg te denken op de werkplek. Een tandarts die plaatsneemt in een bureaustoel naast de patiënt is ook allerminst praktisch te noemen. Maar wist je dat een werkkruk ook een actieve werkhouding stimuleert? Doordat je letterlijk een actieve houding aanneemt, maar ook figuurlijk bevordert het focus en creativiteit. Deze voordelen leveren een werkkruk op de werkvloer op:

  • Je zit hoger
    Omdat je hoger zit, voorkom je dat je als het ware in elkaar zakt. Als gevolg daarvan heb je een betere concentratie en behoren nek- en rugklachten tot de verleden tijd.
  • Je hebt een actieve zithouding
    Hoger zitten stimuleert een actieve zithouding en meer beweging. Dit zorgt voor een gemakkelijke ademhaling en een goede doorbloeding in je lijf.
  • Meer comfort voor je rug
    Op een werkkruk heb je een gekanteld bekken. Dit heeft als voordeel dat de heuphoek verder gaat openstaan waardoor de wervelkolom in een natuurlijke S-vorm komt. Dit is veel comfortabeler voor je rug.

Kies zitvariatie in je dag

In onze nieuwe Be Active werkrukken collectie bieden we vier verschillende modellen aan. De Circle, Saddle, Solid en Steady. De modellen onderscheiden zich door unieke kenmerken. Zo is model Circle er voor groot tot klein en daarmee uitermate geschikt in het onderwijs. Of de Saddle, een vertrouwde topper waarmee je dag op rolletjes loopt. Heb je een collega die maar niet stil kan zitten? Dan is de Solid ideaal. Daarmee kun je stevig zitten, zonder grenzen. En dan hebben we nog de Steady, een geliefde afwisseling van de standaard bureaustoel voor een gezonde werkhouding. Zoals je merkt zit er altijd een werkkruk bij passend voor iedere werkplek. Omdat we jou en al jouw collega’s gewoon goed en prettig willen laten zitten.

Hebben we je interesse voor de Be Active werkkrukken gewekt?

Download hier de brochure, of bekijk de video hieronder, waarin we de Be Active collectie werkkrukken uitgebreid aan je toelichten met voorbeelden uit het werkveld. Onze werkkrukken worden speciaal gemaakt volgens jouw persoonlijke wensen en behoeften. Maak gerust een afspraak in onze showroom in Breda. We staan voor je klaar om je te voorzien van passend advies.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten