Waardevolle Microsoft Trainingen voor jouw medewerkers

Goed opgeleide IT-professionals zijn onmisbaar voor je bedrijf. Heb jij medewerkers die hun IT vaardigheden moeten verbeteren, of wil je ze door laten ontwikkelen in een specialisatie? Er zijn verschillende waardevolle trainingen. Met deze cursussen kunnen jouw werknemers zich focussen op bepaalde vaardigheden die ze nodig hebben, zonder tijd te verspillen aan wat ze al weten. Dit betekent dat je team beter wordt in hun werk, wat uiteindelijk de productiviteit en efficiëntie van je bedrijf zal verbeteren. Het is een slimme investering in de groei en ontwikkeling van je medewerkers.

Microsoft 365 Fundamentals (MS-900)

De MS-900 Microsoft 365 training biedt medewerkers de kans om een solide basis te leggen in de Microsoft-cloud en het Software as a Service (SaaS)-model. Deze training begint met een heldere introductie tot cloudservices, met de nadruk op Microsoft 365-cloud services. Vervolgens wordt uitgebreid ingegaan op Microsoft 365 en wordt het vergeleken met traditionele diensten, waarbij de nadruk ligt op mobiliteit en samenwerking binnen Microsoft 365. Ook worden onderwerpen zoals beveiliging, naleving, privacy en vertrouwen binnen Microsoft 365 behandeld. Tot slot krijgen ze een overzicht van Microsoft 365-abonnementen, licenties, facturering en ondersteuning. Na het voltooien van deze cursus zullen je medewerkers een grondig begrip hebben van cloudservices en Microsoft 365, inclusief hoe ze deze effectief kunnen toepassen in verschillende situaties.

Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (AZ-305)

Deze training is perfect als je je medewerkers meer wilt leren over Microsoft Azure en hoe ze infrastructuur-oplossingen kunnen ontwerpen. Het is speciaal gemaakt voor Azure Solution Architects en behandelt belangrijke onderwerpen zoals het beheren van je Azure-omgeving, het plannen van rekenkracht en het ontwerpen van applicaties. Na het volgen van deze training kunnen medewerkers sterke oplossingen bedenken om de Azure-omgeving te beheren, rekenkracht in te stellen en applicaties te ontwerpen. Het geeft ze ook een diepgaand begrip van wat Microsoft Azure te bieden heeft en voorziet ze van de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om succesvolle oplossingen te creëren en te implementeren.

Windows Server Administration (55371)

De cursus Windows Server Administration (55371) is perfect voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheren van Windows Server-systemen. Tijdens deze cursus leer je belangrijke dingen, zoals hoe je gebruikersidentiteiten beheert, netwerkdiensten opzet, opslag beheert en met virtuele machines werkt. Hierbij ontwikkel je vaardigheden, zoals het gebruik van tools in Windows Server, het instellen van identiteitsdiensten, het beheren van netwerken, het opzetten van bestandsservers en opslag, en werken met virtualisatie en beveiliging. Ook kunnen je medewerkers zo leren hoe ze problemen kunnen voorkomen en herstellen, kritieke gegevens en bronnen kunnen beschermen, externe toegang kunnen instellen, webdiensten kunnen gebruiken en upgrades kunnen uitvoeren. Welke Microsoft training past bij jouw bedrijf?

 

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten