ViewSonic sluit distributieovereenkomst met Ingram Micro

ViewSonic, een toonaangevende wereldwijde leverancier van computer-, consumentenelektronica- en communicatieoplossingen, start vanaf half januari een nieuwe samenwerking met Ingram Micro in de Benelux.

De overeenkomst omvat de distributie van de ViewSonic touchscreens, non-touch displays, monitoren en projectoren.

Samen met Ingram Micro wil ViewSonic de markt in de Benelux verder uitbouwen. Door het gestroomlijnde distributiecentrum van Ingram Micro kunnen resellers & dealers straks de producten betrekken vanuit de voorraad van Ingram Micro.

Arjan Overvliet, Business Manager bij Ingram Micro, is blij met de toevoeging van ViewSonic aan het assortiment. “ViewSonic is wereldwijd een van de snelst groeiende leveranciers op het gebied van visuele oplossingen voor werk, entertainment en educatie en is een zeer welkome aanvulling op het Ingram Micro Systems-portfolio. Dankzij de toevoeging van ViewSonic kunnen we beter aan de vraag van onze resellers voldoen. Daarnaast gaat ViewSonic samen met Ingram Micro een aantal groeimarkten verder ontwikkelen.”

Frank Husken, Regional Manager ViewSonic Benelux: “Dankzij de samenwerking met Ingram Micro en hun salesteam zijn we in staat om ViewSonic verder op de kaart te zetten in de Benelux. Het groeiende aantal resellers en (r)etailers vraagt om goede, snelle logistiek, waarbij Ingram Micro in staat is om uiteindelijk ons complete assortiment op voorraad te leggen. Hierdoor kunnen wij veel aandacht blijven schenken aan onze klanten, terwijl zowel het logistieke deel als de verkoop netjes en professioneel worden afgehandeld.”

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten