Viazorg organiseert online Arbeidsmarktconferentie over ‘Samenwerken’

Hoe kun je succesvol samenwerken en waar liggen wederzijdse kansen? Dat is het thema van de online arbeidsmarktconferentie aanstaande donderdag. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Viazorg en is voor alle Zeeuwse zorg- en welzijnsprofessionals, studenten, wethouders en medewerkers van Zeeuwse gemeenten.

Doelstelling van deze bijeenkomst is om de samenwerking tussen zorgaanbieders vanuit verschillende branches te stimuleren.

Meer dan ooit is het noodzakelijk om de samenwerking met elkaar op te zoeken. Echter, hoe ga je een samenwerking aan, wat zijn goede voorbeelden uit het land maar ook uit Zeeland en waar gaat het juist wel eens mis? Hoe kun je succesvol samenwerken, netwerken en gezamenlijk de zorg in Zeeland versterken? Dit zijn de onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens de conferentie.

Het online event bestaat uit een talkshow en een zestal inspirerende sprekers via interactieve webinars. Tijdens de talkshow vertelt YourSurprise oprichter Wouter de Vries zijn succesverhaal van de Zierikzeese webshop in cadeauartikelen en het belang van samenwerking. Tijdens een zestal interactieve webinars komen verschillende onderwerpen over samenwerken in de zorg naar voren. Deze webinars worden verzorgd door verschillende zorgaanbieders, zoals het Gors, GGD Zeeland en het BovenIJ ziekenhuis. De webinars hebben uiteenlopende thema’s, zoals het bundelen van krachten en samenwerking van zorgprofessionals, samenwerking zorgt voor betere zorg en gezamenlijke inzet zorgt voor kansrijk perspectief.

Het programma vindt plaats op donderdag 4 november tussen 13.00 en 17.00 en is kosteloos online bij te wonen. Meer informatie en kosteloos aanmelden kan via: www.viazorg.nl/Samenkomenweverder.

Voor meer informatie bezoek de website van Zeeland Business.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten