Vertrek directeur Regio Foodvalley

Na een dienstverband van in totaal acht jaar bij Regio Foodvalley legt de huidige directeur, Arjen Droog, eind van het jaar zijn functie neer. Gedurende zijn tijd bij Regio Foodvalley heeft Droog een belangrijke rol gespeeld in de bevordering van samenwerking tussen de overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers in de regio en in het opzetten van de nieuwe Economic Board Regio Foodvalley.

Per 1 januari 2024 zal Droog beginnen aan een nieuwe uitdaging als directeur-bestuurder bij Planbureau Fryslân, een onafhankelijk kennisinstituut in Friesland dat trends en ontwikkelingen in Friesland in kaart brengt, analyseert en ontsluit.

René Verhulst, voorzitter van Regio Foodvalley: “Bij de aanstelling van Arjen Droog lag een belangrijke periode voor ons. De start van de Regio Deal Foodvalley, de ontwikkeling van de Economic Board. Arjen kende de regio als geen ander, had al een uitgebreid netwerk en was gedreven om onze regionale samenwerking verder op te bouwen. Namens het bestuur wens ik hem veel succes met zijn nieuwe baan in Friesland.”

Droog begon in 2015 bij Regio Foodvalley. In de functie als directeur heeft hij zijn kennis en ervaring ingezet om de regionale belangen te behartigen en de intergemeentelijke samenwerking te versterken. Zijn enthousiasme voor de regio en zijn inzet voor de groei van het bedrijfsleven in Regio Foodvalley hebben een positieve invloed gehad op de ontwikkeling van de regio: “Het is een voorrecht geweest om me in te zetten voor de prachtige Regio Foodvalley. We hebben in de afgelopen jaren mooie successen behaald, een sterke organisatie gebouwd én de samenwerking tussen de gemeenten op een veel hoger niveau gebracht. Met veel vertrouwen laat ik dat nu achter en zal de tijd bij Regio Foodvalley altijd koesteren.”

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten