Van Oers World-class Workplace werkgever 2020

Eind 2020 is Van Oers uitgeroepen tot World-Class Workplace (voorheen bekend als Beste werkgever). Een uitkomst die voor 100% is gebaseerd op de mening van medewerkers. ‘We gaan dit succes héél goed samen vieren als het weer kan,’ zegt HR-manager Mardi van Groesen.

Zelfs in coronatijd lukt het Van Oers om de cultuur overeind te houden, gevoed door opstekertjes op het thuiswerkadres, openhartige vlogs vanuit de directie en online varianten van bijeenkomsten die normaal offline zijn. Mardi: ‘We zijn zoveel mogelijk doorgegaan. Oók met het werven van talenten, onder andere via de ‘Werken bij Van Oers site’. De mogelijkheden bij ons worden voor medewerkers steeds diverser omdat we onze diensten steeds verder uitbreiden.’

Naast de werkzaamheden op het terrein van Accountancy/Audit, Loonadvies en Fiscaal is Van Oers de afgelopen jaren flink gegroeid op het gebied van Corporate Finance, Organisatieadvies en IT consultancy (o.a. AFAS Consultancy, IT Audit en Cyber Security). Hiermee speelt Van Oers in op (digitale) ontwikkelingen bij klanten.

De ultieme wens om een goed werkgever te zijn

De afgelopen jaren zette Van Oers bewust stappen om invulling te geven aan goed werkgeverschap, op weg naar het predicaat World-class Workplace. Zo werd de Van Oers University opgericht om medewerkers via interne en externe scholing te helpen bij hun ontwikkeling. Eind 2020 was Van Oers als het ware ‘klaar’ voor het onderzoek. Mardi: ‘Van Oers wil er alles aan doen om te zorgen dat medewerkers zich happy voelen. Onze ultieme wens om een goede werkgever te zijn, begint met naar mensen te luisteren. We zijn daar voortdurend mee bezig. Zo vullen medewerkers maandelijks anoniem een energiemeter in. Dat geeft een goed beeld per team of vestiging hoe men erin zit. Ook dit onderzoek van Effectory draagt daaraan bij. Daarom hebben we het onderzoek ondanks Corona doorgezet.’

Lees het complete artikel op de website van Van Oers.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Van Oers
Van Oershttp://www.vanoers.nl
Bent u op zoek naar een accountant, belastingadviseur, financieel adviseur of naar informatie over juridisch advies, loonadvies of een bedrijfsovername? Van Oers heeft alle specialistische kennis in huis. Kennismaken? Dat kan ook op een van onze kantoren in West-Brabant.

Meer berichten