Vallei Auto Groep maakt klanten blij met snelle levertijd Audi E-tron 55 Quattro

Nog dit jaar kunnen liefhebbers van de Audi E-tron 55 Quattro achter het stuur van een gloednieuw exemplaar stappen. Vallei Auto Groep ontvangt de komende maanden meer dan 100 Audi’s in deze uitvoering. Een bewuste keuze van Vallei Auto Groep, want de vraag naar elektrisch rijden blijft toenemen en het Audi model is populair.

De populariteit van de Audi heeft volgens Manager Zakelijke Markt Brian Kok alles te maken met het feit dat steeds meer bedrijven duurzaamheid hoog op de agenda hebben. “Daarbij is de Audi e-tron een passende oplossing voor de verduurzaming van het wagenpark. Zowel financial als private lease is mogelijk. En uiteraard kan de Audi E-tron via Vallei Autolease voorzien worden van een full operational lease contract.” Teamleider Sam Rameckers voegt daar aan toe: “Op deze manier bieden we een totaalproduct. Met de klant denken we mee over de verschillende mogelijkheden.”

Scherp geprijsd

Een grote groep klanten van Vallei Auto Groep rijdt al in een Audi E-tron. Rameckers: “Het was de eerste elektrische auto van Audi die sindsdien verder verfijnd is.” De auto is beschikbaar vanaf iets meer dan 66.000 euro. Hoewel de vraag naar elektrische auto’s groot is, zijn er best wat uitdagingen in het productieproces met langere levertijden tot gevolg. Dat geldt niet voor dit model, want de Audi’s worden slechts een paar honderd kilometer verderop gerealiseerd in Brussel. Rameckers: “Het mooie hiervan is dat deze fabriek producten en onderdelen zelf produceert en niet afhankelijk is van andere partijen in de wereld. Veel van onze klanten kunnen deze zomer al hun eerste ritje in één van de meer dan 100 auto’s maken.”

6,6 seconden

Gedurende het hele jaar komen deze auto’s binnen bij Vallei Autogroep en zijn beschikbaar bij één van de drie verkooppunten van Vallei Auto Groep in Veenendaal, Velp en Nijmegen. Kok ziet dat in het zakelijke segment vraag bestaat naar representatieve auto’s, die stijlvol of sportief zijn aan te kleden. In het accu-pakket heeft Audi gekozen voor een accu met een WLTP-testcyclus van 410 kilometer. Met een vermogen van 408 pk kan in 6,6 seconden een sprint worden getrokken van nul naar honderd kilometer per uur. Kok: “In tien minuten tijd kan er honderd kilometer worden bijgetankt.”

Vierwielaandrijving en luchtvering

Het unieke van de uitvoering ten opzichte van andere aanbieders is de vierwielaandrijving en het hoge comfort dankzij de luchtvering. De vierwielaandrijving zorgt voor extra veiligheid en dat maakt de auto een populair exemplaar onder gezinnen. Voor de luchtvering is gekozen omdat een elektrische auto vaak wat zwaarder is. “Dat heeft invloed op de rijeigenschappen. Het luchtveringsysteem zorgt ervoor dat de weg altijd comfortabel blijft”.

zogaikopweg.nl

De scherpe aankoopprijs van de Audi e-tron maakt de uitvoering gelet bijtelling fiscaal aantrekkelijk voor werknemers en bedrijven. Vallei Auto Groep biedt zijn klanten vanuit zogaikopweg.nl meerdere diensten aan om met de auto te rijden. Een laadpaal en een laadpas maken daar deel van uit. Voor het maken van een proefrit kunnen klanten terecht in Veenendaal, Velp of Nijmegen.

Op tijd bestellen

Kok heeft nog een belangrijk advies voor wie interesse heeft in de auto: “Laat het moment dat je de voorzieningen treft niet afhangen van het moment dat de auto binnenkomt. Bestel op tijd een laadpaal voor op het werk of thuis. Soms zijn er aanpassingen nodig en je ziet dat mensen en onderdelen in het algemeen schaars zijn.”

Auteur: Carline Klijn – van Best

GERELATEERD

Artikel gaat over

Vallei Auto Groep
Vallei Auto Groephttp://www.valleiautogroep.nl
VALLEI AUTO GROEP LAAT JE THUISKOMEN Wij staan voor je klaar, ongeacht het doel of de bestemming van je reis. Met onze mobiliteitsoplossingen zorgen we ervoor dat er altijd een antwoord op jouw mobiliteitsvraagstuk ligt.

Meer berichten