Transport Van Overveld neemt nieuw pand in gebruik

Met veel plezier heeft Transport Van Overveld haar nieuwe pand in Etten-Leur in gebruik genomen. Het multifunctionele distributiecentrum van wel 5500 vierkante meter, is uitgerust met 14 laad docks. En natuurlijk zijn er ook nieuwe kantoor- en vergaderruimtes.

‘We hebben het nieuwe pand echt in gebruik genomen! En wat is dit een mooie en fijne verandering. Ruim van opzet, prachtige nieuwe zit/sta bureaus met meer dan voldoende ruimte op elke werkplek’, aldus het bedrijf op haar eigen website.

Meer daglicht

Door de grote raampartijen aan de voorzijde en de glazen tussenwanden in bijvoorbeeld de vergaderruimtes is de hoeveelheid daglicht op kantoor ook enorm toegenomen. Dit zorgt voor meer energie en werkt erg prettig voor de medewerkers. “Echt een feestje om hier te mogen werken” aldus een van de medewerkers op kantoor.

Mensen op kantoor

Bedrijfshal

Ook in de nieuwe bedrijfshal van ca. 5.300m2 is al volop bedrijvigheid. De ruimte die hier beschikbaar is wordt voornamelijk gebruikt om goederen als wijn en olijfolie (tijdelijk) op te slaan. De overslag van goederen verloopt een stuk efficiënter nu aan de voorzijde van ons pand maar liefst 10 moderne laad en los docks beschikbaar zijn. ‘Als alle stellingen straks geplaatst zijn in het achterste deel van ons pand dan is het helemaal compleet en kunnen we de klant op alle vlakken van transport, logistiek en warehousing van dienst zijn.’

Warehouse

Bekijk alle foto’s van het nieuwe pand op de website van Transport Van Overveld.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten