Transport naar Italië door professionals

Heb jij als ondernemer regelmatig een transport van of naar Italië en wil je niet afhankelijk zijn de grillen van algemene vervoerders zoals DHL? Kies dan voor een specialistisch vervoersbedrijf!

Heb je als ondernemer geregeld een transport van of naar Italië en wil je niet afhankelijk zijn van de grillen van de grote algemene vervoerders? Kies dan voor een Italië-specialist die talloze opties biedt voor grote en kleine zendingen! Familiebedrijf Van Wijngen International is zo’n specialist.

De specialist met meer dan 80 trucks

Met een vloot van meer dan 80 eigen vrachtwagens, toegewijde chauffeurs en vrachtplanners met kennis van de markt is deze Italië-specialist in staat om dagelijks transporten aan te bieden tussen Nederland en Italië. Daarbij is het zelfs mogelijk om tussenstops in België of Frankrijk te laten maken!

Van complete vrachten tot groupage

Of je nou een Full Trailer Load (FTL) hebt of een kleinere zending, of extra veiligheid nodig hebt, er zijn talloze opties om je vracht veilig op de plaats van bestemming in Italië te krijgen.

FTL zending en extra veilige zendingen naar Italië

Heb je 33 europallets of 26 blokpallets te vervoeren naar Italië dan rijdt de vrachtauto van de Italië-specialist exclusief voor jou. Ook indien extra veiligheid geboden is zijn er opties in de vorm van kastenwagens.

Groupagezendingen

Voor kleinere en middelgrote zendingen wordt gebruik gemaakt van groupagezendingen. Bij deze slimme logistieke oplossing worden verschillende kleinere ladingen tot een zending gebundeld en ondergebracht in dezelfde vrachtauto. Daardoor dalen de kosten per zending en bovendien is het ook uit milieu oogpunt een zeer efficiënte oplossing. Zo rijden er immers minder trucks met dezelfde hoeveelheid lading!

Alles in eigen beheer

Een specialist is een specialist! En dat is bij Van Wijngen International niet anders. Daarom wordt alles in eigen beheer georganiseerd. Van planning tot het daadwerkelijke transport. Alleen zo kun je als klant erop vertrouwen dat je de beste dienstverlening op je vervoer naar Italië ontvangt en dat jouw zending snel, veilig en efficient aankomt. Wie slim is kiest voor zijn transport naar Italië voor een echte Italië-specialist!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten