Thorsten Heitland volgt Lüder Korff op als general manager Kloosterboer BLG Coldstore

Thorsten Heitland is op 1 april 2021 toegetreden tot het management van Kloosterboer BLG Coldstore GmbH. In de komende maanden neemt hij de taken over van Lüder Korff, die op 31 juli 2021 met pensioen gaat, na 32 jaar gewerkt voor het bedrijf gewerkt te hebben.

Thorsten Heitland, geboren in 1980, voltooide een opleiding tot bankier en volgde in Bremerhaven de opleiding technische bedrijfskunde, die hij afsloot met het diploma industrieel ingenieur.

Vanaf 2006 werkte hij in verschillende functies voor STUTE-Verkehrs GmbH, waarna hij in 2010 overstapte naar FRoSTA AG. Hier was hij tot voor kort hoofd Supply Chain Logistics en als zodanig verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en de bewaking van temperatuur-gecontroleerde logistiek, voor de strategische ontwikkeling van het supply chain management, alsook voor de capaciteits- en resourceplanning van alle FRoSTA AG-locaties in Duitsland.

Lüder Korff werkt sinds 1989 voor Coldstore. Aanvankelijk werkte hij als operations manager en was hij verantwoordelijk voor sales management. In 2002 kwam hij aan de leiding van het bedrijf. Korff is plaatsvervangend voorzitter van de Duitse koelhuisvereniging VDKL en was jarenlang bestuurslid van de Europese vereniging voor koel en vriesindustrie ECSLA.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten