Techniekdag Achterhoek én open dag bij Ottevanger Milling Engineers op zaterdag 15 april!

In ons dagelijks leven spelen wetenschap en techniek een grote rol. Ook in sectoren waar je misschien niet zo snel techniek verwacht, zoals de zorg, het onderwijs of creatieve beroepen. Op de Techniekdag Achterhoek op 15 april aanstaande kunnen jongeren ervaren hoe divers werken de techniek is. Het is namelijk belangrijk dat er in de toekomst genoeg vakmensen zijn.

Op deze dag organiseren VNO-NCW Midden, 8RHK Ambassadeurs en Ottevanger Milling Engineers in samenwerking met ruim 70 scholen en bedrijven uit de regio verschillende doe-, kijk- en speelactiviteiten voor jongeren van 8 tot 14 jaar. Er is voor iedereen iets te doen. Of het nou gaat om experimenten uitproberen, programmeren, of iets met je handen maken, techniek is namelijk overal!

Ottevanger Milling Engineers houdt ook een open dag.  Ernst Jan Ottevanger: “Iedere dag zijn wij bezig met de voedselproductie van de toekomst. Hoe we hier tegenaan kijken en welke technieken en machines erbij komen kijken om dit te realiseren laten wij graag zien tijdens de Techniekdag”.

Bezoekers hoeven zich van tevoren niet aan te melden voor de Techniekdag. Iedereen is 15 april tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Ottevanger Milling Engineers aan de Dinxperlosestraatweg 62 in Aalten.

Kijk voor meer informatie over het programma op www.techniekdag.nl

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten